Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Καλό μήνα! Την Τρίτη η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και ενδεχομένως να υπάρχει μια πιο έντονη πολιτική επικαιρότητα ή εξελίξεις στα θέματα του πολέμου.

Όμως η μέρα έρχεται με μια ιδιαιτερότητα που είναι σχετικά πιο σπάνια. Σχεδόν στην ολότητά της η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. 

ΚΡΙΟΣ

 Τους φίλους, τις παρέες, ακόμη και τους διαδικτυακούς σας φίλους, αλλά και τους συνεργάτες σας αφορά η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και σας βρίσκει πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε, να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που απολαμβάνετε τις συζητήσεις ή τις δραστηριότητες μαζί τους.

Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Τρίτη φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι βοηθητική προς το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο σήμερα, αλλά η μέρα είναι κάπως περίεργη δημιουργώντας ξαφνικές υποχρεώσεις ή μπορεί οι άλλοι γύρω σας να σας απασχολούν και να διαφοροποιούν το πρόγραμμα σας.

Μπορεί ακόμη να έχετε να κάνετε με τις ιδιαιτερότητες ενός συναδέλφου, ενός πελάτη ή με την ανάγκη τους να τους βοηθήσετε σε κάτι δύσκολο κι έτσι να βγείτε εκτός δικών σας στόχων.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ