Cindy Crawford - Kaia Gerber: Μαμά & κόρη στο Παρίσι! - βόλτα στην Πόλη του Φωτός με ασορτί παλτό (φωτό)

Οι χαλαρές στιγμές και οι εικόνες από τα παρασκήνια του show του Off-White

Στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας της «Πόλης του Φωτός», βρέθηκαν η Cindy Crawford και η κόρη της Kaia Gerber.

Το 56χρονο μοντέλο δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, από τις βόλτες που έκανε με την 20χρονη καλλονή, αλλά και από τα backstage του fashion show της Off-White, του brand που ίδρυσε ο Virgil Abloh - ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2021, σε ηλικία μόλις 41 ετών.

 

 

Μαμά και κόρη λοιπόν, φορώντας ασορτί μπεζ παλτό, απόλαυσαν μρικές στιγμές χαλάρωσης στο Παρίσι. Όπως θα δείτε και στις εικόνες η Kaia φορούσε ένα μπεζ παντελόνι, ενώ η μητέρα της ένα μαύρο δερμάτινο.

Και οι δύο γυναίκες είχαν συνδυάσει τα outfits τους με μαύρα μποτάκια και τσάντες, ενώ φορούσαν επίσης τα γυλιά ηλίου τους. Σε άλλη πάλι φωτογραφία βλέπουμε την Cindy Crawford να ποζάρει με ένα sport outfit και συγκεκριμένα με μαύρο κολάν και ένα λευκό αμάνικο μπουφάν.

Φωτογραφίες: Instagram 

Ακόμα η Crawford μοιράστηκε στιγμιότυπα, από τα παρασκήνια της επίδειξης, στην οποία συμμετείχαν επίσης τα superdomdels των 90ς Naomi CampbellHelena Christensen και Amber Valletta.

Σημειώνεται ότι στο catwalk ανέβηκαν μια σειρά από νέα μοντέλα όπως οι Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner και Adut Akech, ενώ είδαμε επίσης την τενίστρια Serena Williams.

Φωτογραφίες: Instagram 

Στο fashion show η Kaia εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα με φραμπαλά, συνδυασμένο με ένα κίτρινο τοπ, ενώ η μητέρα της - στην οποία πρέπει να πούμε ότι μοιάζει πολύ - με μια τούλινη φούστα και μαύρο σακάκι.

Στις εικόνες βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν μαζί, με τα outfist που φόρεσαν στο catwalk, ενώ ακόμα φωτογραφήθηκαν με την Naomi Campbell και την Serena Williams.

Φωτό: Instagram - Darren Gerrish

Τέλος η Cindy Crawford μοιράστηκε με τους 6.1 εκατομμύρια followers ένα κλικ με εκείνη, την Gigi Hadid και την Helena Christensen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ