Επιδείνωση καιρού: Που θα έχουμε βροχές στην Αττική, πως θα είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Αρναούτογλου & Μαρουσάκης προειδοποιούν

Αναλυτικά η πρόγνωση... 

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα. 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το βαρομετρικό χαμηλό που προκάλεσε την κακοκαιρία "Bianca" έχει ήδη κινηθεί βορειοανατολικά και τα φαινόμενα τη Δευτέρα (28-02-2022) παρουσιάζουν πρόσκαιρη ύφεση.

Εκτακτο δελτίο καιρού, τι προβλέπεται για Τρίτη και Τετάρτη

Πιο αναλυτικά:

Β. Τετάρτη (02-03-2022) 

α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης.

Σάκης Αρναούτογλου: Νέος χιονιάς έρχεται

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Νέος χιονιάς δείχνει να προκύπτει και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με αρκετά χαμηλό υψόμετρο και χαμηλές θερμοκρασίες!

Για ότι νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπομέρειες μέσα από τη σελίδα μου στο facebook και φυσικά μέσα από τα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Κλέαρχος Μαρουσάκης:  Επιμένει η κακοκαιρία

 

 

Επιμένει και σήμερα η κακοκαιρία στη χώρα μας, πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού αύριο, ενώ αρκετά άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ