Η 38χρονη Kimberley έγινε μητέρα αλλά παραμένει παρθένα - κρατούσε την «αγνότητά» της για τον μέλλοντα σύζυγό της (φωτό)

«Συνήθιζα να νιώθω ότι δεν ήμουν εντελώς φυσιολογική»

Η Kimberley Godsall είναι 38 ετών και παρθένα. Αυτό που κάνει εντύπωση ωστόσο είναι ότι παράλληλα είναι μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών, της μικρής  Scarlett.

Η γυναίκα από την Βρετανία, έφερε στον κόσμο την κορούλα της τον Φεβρουάριο του 2019, αφού ξόδεψε περισσότερα από 21.000 δολάρια σε θεραπείες γονιμότητας.

Μιλώντας τον Φεβρουάριο στην Daily Mail η 38χρονη ανάφερε μεταξύ άλλων: «Έχω ήδη ακούσει όλα τα αστεία από φίλους για την «άψογη σύλληψή μου» ή για το πώς η  Scarlett και εγώ θα έπρεπε να γίνουμε οι πρωταγωνιστές της Θείας Γέννησης, και δεν με προσβάλλει τίποτα από αυτά».

Courtesy Kimberley Goodsall​​​​​​

Η Godsall είναι μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού «παρθένων μαμάδων» που επιλέγουν να κάνουν παιδιά προτού να έχουν σεξουαλική επαφή με κάποιο σύντροφο. Τουλάχιστον τέσσερις κλινικές γονιμότητας στην Αγγλία έχουν βοηθήσει ετεροφυλόφιλες παρθένες να συλλάβουν τα τελευταία χρόνια.

Μια Βρετανίδα γιατρός γονιμότητας είπε στο ABC News ότι έχει εργαστεί προσωπικά με τρεις γυναίκες που ήθελαν να συλλάβουν.

 «Η μία ήταν γυναίκα καριέρας και ήταν πολύ απασχολημένη και δεν νομίζω ότι έδωσαν στον εαυτό τους την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους. Ήταν καλά ισορροπημένες και ψυχικά προετοιμασμένες», είπε ο γιατρός.

Ο ακριβής αριθμός των «παρθένων μαμάδων» στην Αμερική δεν είναι γνωστός, αλλά είναι πιθανό ότι ειδικοί σε θέματα γονιμότητας σε όλη τη χώρα βοηθούν ομοίως τις γυναίκες των ΗΠΑ να γίνουν μητέρες, χωρίς να έχουν κάνει σεξ, αναφέρει το Page Six.

Η Godsall - η οποία κατάγεται από την πόλη Tunbridge Wells του Κεντ - είπε στη Daily Mail ότι «κρατά την αγνότητά της» για τον μέλλοντα σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι δεν είναι θρησκευόμενη.

«Συνειδητοποιώ ότι είναι μια ρομαντική άποψη της ζωής, αλλά από μικρή ήξερα ότι ενώ ήθελα παιδιά, ήθελα να κάνω σεξ μόνο με το άτομο που θα παντρευτώ», δήλωσε. «Έτσι ένιωσα ότι είχα αποτύχει όταν δεν είχα παντρευτεί στα 20 μου».

Και συμπλήρωσε ακόμα: «Δεν κρίνω άλλους ανθρώπους επειδή έχουν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους – μπορούν να κάνουν ό,τι τους αρέσει με το σώμα τους(..) Και δεν θα περίμενα από τον σύντροφό μου να είναι παρθένος, ούτε αυτό με ενοχλεί, αυτό ακριβώς ήθελα πάντα για τον εαυτό μου».

Η Kimberley παρά το γεγονός ότι είχε ορισμένες σχέσεις στη ζωή της, δεν κατάφερε μέχρι τα 30 της να βρει τον άντρα της ζωής της. Όμως «χτύπησε» το βιολογικό της ρολόι.

«Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου λαχταρούσα να γίνω μαμά», είπε. «Δεν άντεχα τη σκέψη να ζήσω όλη μου τη ζωή χωρίς να εκπληρώσω ποτέ αυτό το όνειρο» συμπλήρωσε.

Το 2017, σε ηλικία 33 ετών, επέλεξε έναν δότη σπέρματος μέσω Διαδικτύου και έδωσε περισσότερα από 2.000 δολάρια για μια διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης γνωστή ως IUI (ενδομήτρια γονιμοποίηση).

Courtesy Kimberley Goodsall

«Χρησιμοποίησαν ένα κάτοπτρο για να ανοίξουν τον κόλπο που ήταν τόσο επώδυνο για μένα, πριν εισάγουν έναν καθετήρα για να εναποθέσει το σπέρμα στη μήτρα και να συναντήσει το ωάριο που περίμενε», είπε. «Μου είπαν μετά ότι η ακραία αντίδρασή μου ήταν επειδή είμαι παρθένα. Ψυχολογικά όσο και σωματικά, δεν είχα συνηθίσει καμία δραστηριότητα εκεί κάτω».

Η διαδικασία ήταν ανεπιτυχής και η Godsall ξόδεψε περισσότερες χιλιάδες για εξωσωματική γονιμοποίηση. Στα μέσα του 2018, η Godsall έμαθε ότι τελικά ήταν έγκυος και πως θα έφερνε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Ενώ ο τοκετός της ήταν μακρύς και επίπονος, είπε στην Daily Mail ότι άξιζε τον κόπομ αφού έγινε η μαμά της Scarlett!  Μητέρα και κόρη έχουν τώρα έναν υπέροχο δεσμό και η Kimberley θα ήθελε να «χαρίσει» ένα αδελφάκι στο κοριτσάκι της, ωστόσο δεν έχει τα χρήματα για να το κάνει.

«Συνήθιζα να νιώθω ότι δεν ήμουν εντελώς φυσιολογική, δεν είχα κάνει ποτέ σεξ και δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να ξέρω πώς είναι», είπε επίσης η Godsall.

«Ένα μέρος του εαυτού μου εξακολουθεί να αναρωτιέται πώς είναι το σεξ και αν χάνω κάτι, αλλά όχι αρκετά για να το κάνω με κάποιον στον οποίο δεν είμαι αφοσιωμένη. Το γεγονός ότι έχω το κοριτσάκι μου είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα από οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ