Η Τάνια από την Ουκρανία άφησε πίσω τον άντρα της & έφυγε με τα παιδιά - «Έκλαιγαν, έλεγαν: γιατί δεν έρχεται μαζί μας» (βίντεο)

Συγκινεί η ιστορία της

Η Τάνια Μπορισλάβσκα κατάγεται από την Ουκρανία και είναι φαρμακοποιός. Όπως περιέγραψε στο «Πάμε Δανάη», έφυγε για την Πολωνία με τα παιδιά της, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της.

Η Τάνια αανέφερε, στην εκπομπή του MEGA, πως όλα έγιναν ξαφνικά και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε πρόσφυγας σε άλλη χώρα.

«Είμαι από την Ουκρανία, από την πόλη Λβιβ. Πήγα πριν τρεις μέρες από το Λβιβ στην Πολωνία και κατέληξα στο Βερολίνο. Ήταν πολύ επικίνδυνο. Ζεις τη ζωή σου και μια μέρα ακούς σειρήνες», δήλωσε αρχικά.

«Ο άντρας μου, μού είπε πρέπει να σώσεις τα παιδιά, πρέπει να φύγεις από την Ουκρανία.  Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να φύγουν και να μπουν στο τρένο. Άφηναν τα πάντα και έπαιρναν μόνο τα παιδιά τους. Οι άντρες έμειναν πίσω και αποχαιρετούσαν τα παιδιά και τις γυναίκες τους.

Οι άντρες σχημάτιζαν ένα τείχος για να τους προστατεύσουν. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στο τρένο», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Τάνια, περιγράφοντας στο «Πάμε Δανάη», την δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού στο τρένο.

«Υπήρχε τόσος κόσμος που θα μπορούσαν να είχαν ποδοπατηθεί τα παιδιά. Τα παιδιά έκλαιγαν και έλεγαν «γιατί δεν έρχεται ο μπαμπάς μαζί;», συμπλήρωσε.

«Ο άντρας μου, μού είπε, εσύ θα προστατέψεις τα παιδιά μας και μετά θα έρθεις πίσω. Μια φίλη μου δεν έφευγε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τον άντρα της πίσω μόνο του», τόνισε η Τάνια Μπορισλάβσκα, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Ουκρανία ως φαρμακοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ