Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το φονικό - η τελευταία ανάρτηση του 42χρονου που πυροβόλησε την πρώην του & αυτοκτόνησε (βίντεο)

Ποιος ήταν ο δράστης;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία,  για το φονικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο καφέ - ουζερί που διατηρούσε 41χρονη , επί της οδού Παπάφη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 41 ετών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή. Έφερε βαρύτατο τραύμα στη δεξιά κοιλιακή χώρα, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

EUROKINISSI

Η 41χρονη δέχθηκε χθες το βράδυ πυροβολισμό με κοντόκανη καραμπίνα από τον 42χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των θαμώνων, ενώ από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η εικοσάχρονη κόρη τη γυναίκας, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ίδιο νοσοκομείο.

 

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Βραδινές ώρες χθες (02-03-2022) στην περιοχή της Τούμπας, 42χρονος ημεδαπός εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο κατά 41χρονης ημεδαπής και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

EUROKINISSI

Η 41χρονη μαζί με την 20χρονη κόρη της που βρισκόταν εντός του προαναφερόμενου χώρου, παρελήφθησαν από σταθμό Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αργότερα η 41χρονη κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

 

 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για το φονικό

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με την καραμπίνα κρυμμένη στο μπουφάν του, προσπέρασε τα τραπέζια με τον κόσμο και μόλις η 41χρονη Βίκυ μπήκε στην κουζίνα, την ακολούθησε και την πυροβόλησε εξ επαφής, μπροστά στην κόρη της η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr κατά το περιστατικό ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

EUROKINISSI

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ένας καλός φίλος της άτυχης γυναίκας είπε: «Ήξερα ότι είχαν μαλώσει. Είχε κάνει σκηνικά και άλλες φορές. Είχαν έρθει περιπολικά και άλλες φορές. Είμαστε σοκαρισμένοι. Την ξέραμε τη γυναίκα. Ερχόταν κάθε μέρα και ψώνιζε από το μαγαζί».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «έχουν γίνει πολλά στην Ελλάδα και πρέπει να το δούμε αυτό. Έχουμε ξεφύγει» ενώ πρόσθεσε δε ότι «εκτός από τη Βίκυ, γνώριζα και τις κόρες της και τον πρώην άνδρα της».

 

 

 

 

Θαμώνας του τσιπουράδικου σημειώνει στη Voria.gr, η ιδιοκτήτρια ήταν μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ακόμη ένας γείτονας, επαγγελματίας της γειτονιάς, μιλά στη Voria.gr και περιγράφει τη 41χρονη Βίκυ, ως μια καλή γυναίκα, σωστή επαγγελματία, που είχε χρόνια το μαγαζί.

Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.

Ποιος είναι ο δράστης - η τελευταία του ανάρτηση πριν το φονικό στην Θεσσαλονίκη

Αθλητής του ΜΜΑ, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος, φέρεται να είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά.

«Είχανε αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», είχε γράψει στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ