Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιάννης Στάνκογλου: Στη δική μου γενιά χαριεντιζόμασταν με αγόρια στην ηλικία των 13-14 - Τα πιτσιρίκια αναζητούν τον δρόμο τους

''Μπορεί να μην κάνεις σεξ με ένα φίλο σου, αλλά μπορεί να τον φιλήσεις στο στόμα'', είπε ο ηθοποιός... 

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως τα παιδιά του θέλει να μεγαλώσουν ελεύθερα και να μη φοβούνται να εκδηλώσουν αυτό που πραγματικά είναι ενώ αναφέρθηκε και στην δική του σεξουαλικότητα.

«Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη. Μεγαλώνοντας θυμώνω ακόμα περισσότερο, γιατί έχω δύο αγόρια που θέλω να είναι ελεύθερα, να μη φοβούνται να εκδηλώσουν αυτό που είναι και θέλουν. Και θα το καταφέρουν αυτό οι νέες γενιές, το βλέπω ήδη», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν πλέον, στα αγγλικά πολλοί χαρακτηρισμοί κι ορολογίες σε σχέση με το φύλο. Μπορούμε πχ ένα αγόρι, αν θέλει να το φωνάζουμε "η Γιάννης" και να χρησιμοποιούμε το θηλυκό, όταν του απευθυνόμαστε. Με βρίσκει σύμφωνο αυτό.

Αυτό που κάνουν τώρα τα πιτσιρίκια, που αναζητούν τον δρόμο τους, το έκανε κι η δική μου γενιά, μη νομίζεις ότι άλλαξε κάτι, απλά τώρα είμαστε πιο ανοιχτοί.

Κι εμείς χαριεντιζόμασταν με αγόρια στην ηλικία των 13-14. Είναι φυσικό», ανέφερε.

Τελος, εξήγησε πως επειδή σε κάποιον αρέσουν οι γυναίκες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πειραματιστεί ή να έρθει κοντά με έναν άνδρα.

«Καταλάβαινα στην εφηβεία μου ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δεν μπορείς σε μία νεαρή ηλικία να έρθεις πολύ κοντά με έναν φίλο σου.

Και τώρα δηλαδή, μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μην κάνεις σεξ, αλλά να τον φιλήσεις στο στόμα, να τον πάρεις αγκαλιά, να κλάψεις γι' αυτά που νιώθεις για εκείνον. Σιγά!», δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ