Rihanna: Το πιο bad girl του τραγουδιού γίνεται ιέρεια της θηλυκότητας, της εγκυμοσύνης- Τιρκουάζ jumpsuit, ασορτί τα γυαλιά (φωτό)

Eίναι η πιο σέξι μέλλουσα μαμά...

Η Rihanna έχει δηλώσει ότι θέλει να προμοτάρει, όσον αφορά το στυλ, την «ιδέα του σέξι» για τις έγκυες γυναίκες και η σταρ μένει πιστή στον λόγο της!

Ειδικότερα η 34χρονη τραγουδίστρια - η οποία υπενθυμίζεται ότι περιμένει το πρώτο της παιδί  με τον σύντροφό της και ράπερ, ASAP Rocky, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην επίδειξη του οίκου Dior, που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού την Τρίτη.

 

 

Για την περίσταση λοιπόν επέλεξε ένα αποκαλυπτικό σύνολο και ειδικότερα ένα μαύρο baby doll από τη νέα κολεξιόν του οίκου Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/23. 

 

H αγαπημένη καλλιτέχνης επέλεξε να φορέσει ένα δαντελένιο σουτιέν με ένα εσώρουχο κάτω από το διχτυωτό νεγκλιζέ και μια λεπτή δερμάτινη ζώνη. 

Ενώ οι περισσότερες έγκυες συνήθως προσπαθούν να κρύψουν τη φουσκωμένη τους κοιλιά, η Ριάνα κάνει το ακριβώς αντίθετο. Την επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

 

«Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά στην προώθηση της ιδέας του σέξι. Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυοι, η κοινωνία της κάνει να νιώθουν ότι πρέπει να κρύβουν το σέξι κομμάτι του εαυτoύ τους, ότι δεν είναι σέξι αυτή τη στιγμή, αλλά θα επιστρέψουν μετά. Αυτό είναι κάτι που δεν πιστεύω» έχει δηλώσει η Rihanna στο Rafinery29.

 

 

Η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται με σέξι outfits, λίγο πριν γίνει μανούλα. Στο τελευταίο της post στο Instagram μάλιστα την βλέπουμε με τιρκουάζ jumpsuit και ασοτρί γυαλιά ηλίου, να ποζάρει ως ιέρεια του στυλ και της θηλυκότητας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ