Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά σήμερα αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία, λαϊκές αγορές & μίνι μάρκετ

Ανοικτή είναι και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κανονικά λειτουργούν οι λαϊκές αγορές σήμερα Καθαρά Δευτέρα, ενώ οι πολίτες μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια και στην Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη, που είναι ανοικτά τα μαγαζιά μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. 

Ανοικτή είναι και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας. Τα αρτοποιία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία.

Κανονικά λειτουργούν και τα μίνι μάρκετ και τα ιχθυοπωλεία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαιών Αγορών:

«με επάρκεια σαρακοστιανών εδεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλές τιμές οι λαϊκές αγορές στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους τους καταναλωτές που σταθερά τις επιλέγουν και την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής.

Παρά τις συνεχείς ανατιμήσεις σε μία σειρά αγαθών στην ελληνική αγορά, οι πωλητές των λαϊκών επιλέγουμε για τους πάγκους μας, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές.

Το πρόγραμμα της Αγοράς του Ρέντη

Έτσι στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς τους οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, σαρακοστιανών εδεσμάτων, φρέσκων φρούτων και λαχανικών τα προϊόντα εκείνα που επιθυμούν να βάλλουν στο οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν οι λαϊκές αγορές στέκονται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, προστατεύοντας όχι μόνο το εισόδημά του αλλά και την υγεία του, τηρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ