Καλή Σαρακοστή από τον Βασίλη Κικίλια: Φωτογραφίζει την Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον Παναγιώτη - Αντώνιο (φωτό)

Περνούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Πάτμο

Καλή Σαρακοστή ευχήθηκε μέσα από τα social media ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο.

Στην εικόνα που τράβηξε ο υπουργός Τουρισμού βλέπουμε το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία, μαζί με τον Κικίλια Junior, να κοιτούν μια πάπια στο νερό.

«Καλή Σαρακοστή» έγραψε στο post του ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποιός βρίσκεται στην Πάτμο - μαζί με την οικογένειά του - για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης - Αντώνιος γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Η βάφτισή του έγινε το καλοκαίρι στην Πάτμο, που είναι άλλωστε και ένα από τα αγαπημένα νησιά των γονιών του.

Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του (από την πλευρά του μπαμπά)  αλλά και από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο, που είχε κάνει παλιά τάμα η μαμά του.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον υπουργό Τουρισμού, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ