Salma Hayek - Kim Kardashian στα χρώματα της Ουκρανίας: Το show του Balenciaga γέμισε κίτρινο & μπλε (φωτό & βίντεο)

Τίμησε τους Ουκρανούς που αναζητούν ασφάλεια και καταφύγιο

Fashion statement από την Kim Kardashian και την Salma Hayek που βρέθηκαν στο fashion show, της Balenciaga, που έγινε την Κυριακή, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.,

Ειδικότερα η επιχειρηματίας και reality star εμφανίστηκε στην επίδειξη με ένα catsuit το οποίο ήταν καλυμμένο με κίτρινη ταινία, που έφερε το όνομα του γνωστού οίκου μόδας.

Συνδύασε το look με ασορτί γόβες και μια τσάντα που ήταν επίσης τυλιγμένη με κίτρινη ταινία. Η Kardashian ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρα γυαλιά ηλίου Balenciaga.

Όπως αναφέρει το today.com ήταν μια από τους πολλούς καλεσμένους που παρακολούθησαν το show, το οποίο τίμησε τους Ουκρανούς που αναζητούν ασφάλεια και καταφύγιο μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους.

Η Salma Hayek έδειξε, επίσης την στήριξή της στον ουρκανικό λαό, φορώντας ένα ρούχο στα χρώματα της σημαίας της χώρας, ενώ δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την μεγαλύτερη των αδελφών Kardashian.

Ο Demna Gvasalia, δημιουργικός διευθυντής του Balenciaga, πόζαρε επίσης  δίπλα στην Kardashian φορώντας μια μπλούζα με τη γαλαζοκίτρινη σημαία της Ουκρανίας.

Σε story του brand στο Instagram, ο 40χρονος designer, έγραψε  ένα εγκάρδιο μήνυμα για τη σύνδεσή του με τους Ουκρανούς. Ο δημιουργικός διευθυντής είναι πρόσφυγας του εμφυλίου πολέμου της Γεωργίας, αναφέρει το People.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πυροδοτήσει τον πόνο ενός παρελθόντος τραύματος που κουβαλάω μέσα μου από το 1993, όταν το ίδιο συνέβη στην πατρίδα μου και έγινα για πάντα πρόσφυγας. Για πάντα, γιατί αυτό είναι κάτι που μένει μέσα σου. Ο φόβος, η απόγνωση, η συνειδητοποίηση ότι κανείς δεν σε θέλει» ανέφερε μεταξύ άλλων στο post του.

Κάθε θέση στο show της Balenciaga ήταν διακοσμημένη με μια ουκρανική σημαία, σύμφωνα με το People, ενώ η Vogue θα γράψει για το show και την εμφάνιση της Kim:

«Ενώ η Kim Kardashian προκάλεσε αναστάτωση - και έκανε έναν δυνατό θόρυβο καθώς περνούσε, ντυμένη από το λαιμό ως τα νύχια με ταινία συσκευασίας με το σήμα της Balenciaga- ήταν η συναισθηματική αναφορά της συλλογής στη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία που μίλησε πιο δυνατά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ο Demna είναι ίσως ο μόνος σχεδιαστής μόδας που το βιωματικό του εύρος τού επιτρέπει να στήσει ένα σόου που και η Kardashian θα φωτογραφηθεί και το σχόλιο για την ανθρωπιστική κρίση αυτού του ευρωπαϊκού πολέμου θα γίνει, χωρίς να υπάρξει υποτίμηση ή ευτελισμός».

Πολλές εταιρείες έχουν δείξει την υποστήριξή τους στη χώρα από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Airbnb προσφέρει δωρεάν, βραχυπρόθεσμη στέγαση για έως και 100.000 $ σε Ουκρανούς που έχουν εκτοπιστεί και οργανισμοί όπως η World Central Kitchen και η Global Empowerment Mission έχουν επιστρατευτεί παρέχοντας πόρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ