Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Στην πολη των ερωτευμένων! - Παρίσι μετά από ενάμιση χρόνο (φωτό & βίντεο)

Ρομαντικό ταξίδι για δύο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, άφησαν για λίγο τα δίδυμα κοριτσάκια τους, με το ζευγάρι να ταξιδεύει στο Παρίσι, όπου περνά όμορφες, χαλαρές στιγμές.

Ήδη στα social media έχουν αναρτήσει φωτογραφίες, αλλά και ένα σύντομο βίντεο στο οποίο μας λένε στα γαλλικά «καλημέρα»!

Πριν μερικές ημέρε η Χριστίνα Μπόμπα είχε μοιραστεί επίσης με τους followers της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν, αλλά και από τον Πύργο του Άιφελ.

Σε αυτές την βλέπουμε με casual look, να φορά λευκές φόρμες και μια μακριά ζακέτα, σε ανάλογους τόνους.

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο τη Φιλίππα, την Αριάνα στις 2 Ιουνίου του 2021 και τα κοριτσάκια τους είναι η απόλυτη προταιρεότητα για αυτούς.

Ωστόσο σαν νέοι γονείς αποφάσισαν να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο, μετά από ενάμιση χρόνο, όπως έγραψε η Μπόμπα σε ανάρτησή της. Και ποια καλύτερη επιλογή από την πόλη των ερωτευμένων! 

Φωτογραφίες: Instagram

Στο τελευταίο της post βλέπουμε εκείνη και τον σύζυγό της να ποζάρουν μπορστά από περίφημα μνημεία, της Πόλης του Φωτός, ενώ διαβάζουμε στην ανάρτηση: «Όταν έχετε να πάτε κάπου οι δυο σας εδώ και 1,5 χρόνο και βγάζετε τουριστοσέλφι μπροστά από όλα τα αξιοθέατα ?♥️✈️».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ