Η Heidi Klum χιονομάγισσα: Με λευκό crop top & μπότες στο κόκκινο χαλί - «μαύρος πάνθηρας» ο νεαρός σύζυγος (φωτό & βίντεο)

Εκείνη στα λευκά και εκείνος στα μαύρα!

«Χιονομάγεισσα» η Heidi Klum που βρέθηκε τη Δευτέρα στη βραδιά των υποψηφίων για Όσκαρ του Hollywood Reporter, με ολόλευκο σύνολο. Στο πλευρό της ο αγαπημένος της σαν... «μαύρος πάνθηρας»!

Ειδικίτερα το 48χρονο supermodel, από την Γερμανία, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα άσπρο crop top, συνδυασμένο με φούστα και μπότες στο ίδιο χρώμα. Είχε ολοκληρώσει δε το look της με ένα - επίσης λευκό - γούνινο πανωφόρι. 

 

 

 

 

Το μοντέλο είχε τα μαλλιά του αφημένα κάτω, ενώ όσον αφορά το μακιγιάζ, επέλεξε σκιά στα μάτια και nude κραγιόν.

Σε πλήρη αντίθεση ο σύζυγός της, ο οποίος ντύθηκε στα μαύρα. Ειδικότερα ο 32χρονος μουσικός Tom Kaulitz εμφανίστηκε στο πλευρό της αγαπημένης του φορώντας ένα μπλέιζερ, ζιβάγκο, δερμάτινο παντελόνι και γυαλιστερά παπούτσια.

Η Klum και ο Kaulitz παντρεύτηκαν το 2019. Είναι ο τρίτος σύζυγος του top model, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον κομμωτή των διασημοτήτων Ric Pipino από το 1997 έως το 2002 και με τον τραγουδιστή Seal από το 2005 έως το 2014, αναφέρει η Daily Mail. Έχει τέσσερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της: Leni, 17, Henry, 16, Johan, 15 και Lou, 12.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ