Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τέσσερις πραγματικές ιστορίες παιδιών που δέχονται bullying από το «Χαμόγελο του Παιδιού» (βίντεο)

4 παιδιά που πονάνε, ντρέπονται και φοβούνται να πάνε σχολείο...

Δείτε στο video 4 πραγματικές ιστορίες παιδιών που καθημερινά δέχονται βία στο σχολείο τους. 4 παιδιά που πονάνε, ντρέπονται και φοβούνται να πάνε σχολείο επειδή δέχονται Bullying.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά και ας τους ζητήσουμε να μιλήσουν σε όποιον εμπιστεύονται για να βγουν από αυτή την κατάσταση.

Τις ιστορίες αυτές  χειρίστηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 στην οποία καθημερινά καταγράφει κατά μέσο όρο 2 περιστατικά σχολικής βίας. 

Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την εκστρατεία «Μίλα Τώρα» που στόχο έχει την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση ενάντια στο φαινόμενο της Ενδοσχολικής Βίας και τον Εκφοβισμό / Bullying.

Η διαδικτυακή εναρκτήρια εκδήλωση για την εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι του Οργανισμού στο YouTube την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 11:30. (ΕΔΩ). 

Η ιδέα για το video ανήκει στους μαθητές-εθελοντές του YouSmile, του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι YouSmilers συμμετέχουν σε αυτό το βίντεο δίνοντας «φωνή» στους συνομιλήκους τους που έχουν βρεθεί σε αυτή τη φρικτή κατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.milatora.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ