Η πασαρέλα της Chanel «πλημμύρισε» με chic tweed: Φθινοπωρινή κολεξιόν - ωδή στο αιώνιο σύμβολο του οίκου (φωτό & βίντεο)

Και ο τίτλος αυτής «Infinitive tweed»

Φούστες και μπουφάν, λαμπερά φορέματα και παλτό με ζώνες, σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου μόδας, είναι μόνο μερικά από τα όσα είδαμε στο show της Chanel.

Το διάσημο brand παρουσίασε την Τρίτη τις προτάσεις του για την σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022/23 και το tweed κυριάρχησε στην πασαρέλα.

Άλλωστε το όνομα της συλλογής είναι «Infinitive tweed» ενώ ο οίκος αναφέρει σχετικά με την κολεξιόν: «Σε ένα φωτεινό αφιέρωμα στο τοπίο του ποταμού Tweed που είναι τόσο αγαπητό στη Gabrielle Chanel, η Virginie Viard αποτίει φόρο τιμής στο τουίντ, έναν αιώνιο σύμβολο του οίκου».

Φωτογραφίες: Insgtagram - chanelofficial

Το fashion show πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ολοκληρώνοντας έτσι τα catwalks που πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο.

Όπως αναφέρει το Reuters η δημιουργική διευθύντρια της Chanel, Virginie Viard, έπλεξε μπαλώματα από φωτεινά χρώματα - ροζ, τιρκουάζ και μωβ -  χοντρές κάλτσες μέχρι τους μηρούς, εντυπωσιακές μπότες wader και τις διάσημες τσάντες με λουράκι, μερικές από τις οποίες ήταν σε μίνι μεγέθη .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

Αντικατοπτρίζοντας τη ζοφερή ατμόσφαιρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, το τραγούδι των Beatles "A Day in the Life" παιζόταν καθώς μοντέλα, με τα μαλλιά τους σε στυλ μαθήτριας, περνούσαν από την πρώτη σειρά των διασημοτήτων.

Σημειώνεται ότι η Chanel δήλωσε την Παρασκευή ότι θα αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, μαζί με τους ανταγωνιστές της LVMH (LVMH.PA), την Hermes και τον ιδιοκτήτη της Gucci Kering (PRTP.PA). nL5N2V73O4

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ