Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής παρουσίασαν το διπλό CD τους: «Πλημμύρισε Ελλάδα το βιβλιοπωλείο Ιανός» (φωτό)

Ένα μουσικό ντοκουμέντο από την Μικρή Επίδαυρο το 2012

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής παρουσίασαν το διπλό cd τους, με τίτλο "Με τα φτερά της Ποίησης", ένα μουσικό ντοκουμέντο από την Μικρή Επίδαυρο το 2012.

Στην εκδήλωση εκτέθηκαν και οι φωτογραφίες της Τόνιας Δραγούνη, που ντύνουν τα ποιήματα του άλμπουμ. 

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Πρωτοψάλτη έγραψε σχετικά: «Και πλημμύρισε Ελλάδα το βιβλιοπωλείο Ιανος. Και πλημμύρισε η καρδιά μας από μουσική και βρήκε χαραμάδα η χαρά και πέρασε.

 

 

Ευχαριστώ τον Στέφανο που για άλλη μια φορά με συγκίνησε βαθειά , την Παραγωγό μου Τώνια Δραγουνη που « έντυσε» με υπέροχες φωτογραφίες το άλμπουμ , την Panikoxygen για την έκδοση του διπλού cd… «ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ».

Στα επόμενά μας λοιπόν …. Και είναι πολλά, special thanks στον ηχολήπτη μου Ζαχαρία Σταμούλο και στον Νίκο Θρασυβούλου».

Πρόκειται για μοναδικό live ηχητικό ντοκουμέντο από το αξέχαστο recital πιάνο - φωνή των δύο καλλιτεχνών στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου το 2012, σε ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι σπουδαίες ερμηνείες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και η μοναδική δεξιοτεχνία στο πιάνο του Στέφανου Κορκολή σε μουσική των Μίκη Θεοδωράκη, Ηλία Ανδριόπουλου, Στέφανου Κορκολή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Λάγιου και Μιχάλη Τρανουδάκη, σε ποίηση του Νομπελίστα ποιητή μας, βγαίνουν επιτέλους στο φως.

Το album «ντύνει» εικαστικά ένα μοναδικό booklet, με φωτογραφίες της Τώνιας Δραγούνη που «μυρίζουν» Ελλάδα. Οι φωτογραφίες θα εκτείθονται στην αίθουσα τέχνης «Ιανός» (Σταδίου 24) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Το album «Με Τα Φτερά Της Ποίησης» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik, στο panikmusic.gr.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ