Πριγκίπισσα Σαρλίν: Από τα Χριστούγεννα έχει να δει τα δίδυμα παιδιά της - οι δύσκολες στιγμές μακριά από τη μαμά τους

«Αυτό θα ήταν δύσκολο για κάθε παιδί»

Η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και έχει «χαθεί» από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και τέσσερις μήνες.

Η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης  έκανε check-in σε μια μονάδα θεραπείας έξω από το Μονακό τον Νοέμβριο, λίγο μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο, μετά την εξάμηνη απουσία της στην Νότια Αφρική, όπου και μεγάλωσε. Υπενθυμίζεται ότι μια λοίμωξη ΩΡΛ την ανάγκασε να μείνει περισσότερο καιρό στην γενέτειρά της.

 

 

 

 

Ο σύζυγος της πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό τον Ιανουάριο είχε επιβεβαιώσει ότι η μητέρα των δίδυμων παιδιών τους,  λαμβάνει θεραπεία για συναισθηματική και σωματική εξάντληση, ενώ  στα τέλη του ίδιου μήνα, το Παλάτι του Μονακό ανέφερε σε μια δήλωση ότι η ανάρρωσή της «αναμενόταν να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες».

 

 

 

 

 

 

Η royal έχει χάσει αυτό το διάστημα μια σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις - συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Ημέρας του Μονακό τον Νοέμβριο - ενώ παράλληλα ήταν απούσα και από τα έβδομα γενέθλια των παιδιών της, πριγκίπισσας Γκαμπριέλας και πρίγκιπα Ζακ - τον Δεκέμβριο -  αν και το Παλάτι είπε ότι τα δίδυμα επρόκειτο να επισκεφτούν τη μητέρα τους τα Χριστούγεννα.

 

 

Σύμφωνα με τη βασιλική σχολιάστρια Brittani Barger: στη Σαρλίν σίγουρα «λείπουν» τα παιδιά της, τα οποία και θα «κάνουν ερωτήσεις» σχετικά με την παρατεταμένη απουσία της μητέρας τους.

Η αναπληρώτρια συνάντρια του Royal Central μίλησε στην Express.co.uk σχετικά με την ανάρρωση της Σαρλίν και σχολίασε το πώς οι δυσκολίες με την υγείας της μπορεί να επηρεάσουν τη βασιλική οικογένεια του Μονακό.

 

 

«Πήγαν να την δουν γύρω στα Χριστούγεννα. Δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να την δουν στα γενέθλιά της ή όχι. Λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι θέλει να γίνει καλύτερα όσο πιο γρήγορα μπορεί, ώστε να είναι μαζί τους. Δεν μπορώ να φανταστώ σε αυτή την ηλικία να έχει φύγει η μαμά μου για τόσο πολύ καιρό» είπε και συμπλήρωσε:

«Αυτό θα ήταν δύσκολο. Αυτό θα ήταν δύσκολο για κάθε παιδί. Προφανώς θα κάνουν ερωτήσεις (...) Σίγουρα πρέπει να της λείπουν τα παιδιά της. Μπορείτε να πείτε πόσο πολύ αγαπά και λατρεύει τα παιδιά της».

 

 

Δεν ήταν σαφές αν πριγκπισσα κατάφερε να δει τα παιδιά της για τα 44α γενέθλιά της στις 25 Ιανουαρίου. Ωστόσο, σηματοδότησε την ιδιαίτερη μέρα, αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο από το Ίδρυμα της στη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ