Με φόρεμα Μόνα Λίζα στα γενέθλιά της η Ελένη Φουρέιρα: Το πάρτι & η τούρτα - έκπληξη των θαυμαστών της (φωτό)

Γιόρτασε μαζί με διάσημους φίλους της!

Τα 35ά γενέθλιά της γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα η Ελένη Φουρέιρα, η οποία και έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Ανήμερα των γενεθλίων της η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει με ένα διάφανο μαύρο φόρεμα, ενώ είχε γράψει στο post «είναι τα γενέθλιά μου».

Μέσα από τα stories της είχε αποκαλύψει και έκπληξη που της έκανε ομάδα θαυμαστών της, οι οποίοι και της έφεραν μια εντυπωσιακή τούρτα!  «Όταν έχεις τους καλύτερους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Σας αγαπώ παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Οι εορτασμοί ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί αφού η Φουρέιρα έκανε ένα πάρτι με καλεσμένους αγαπημένα της πρόσωπα και διάσημους φίλους της όπως  ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Χριστίνα Σάλτη και ο Παντελής Τουτουνζής.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

«Είμαι το κορίτσι που έχει γενέθλια. Τούρτα, τούρτα, τούρτα, τούρτα. Ξέρω πως θέλετε να φάτε. Σας αγαπώ όλους», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram. Στις εικόνες την βλέπουμε με τους καλεσμένους της να διασκεδάζουν ενώ μπορούμε να δούμε ακόμα την τούρτα που είχε στο πάρτι, αλλά και το ιδιαίτερο φόρεμα που φόρεσε.

Ειδικότερα η σταρ επέλεξε ένα μίνι φουστάνι με μεγάλο άνοιγμα στην μέση, που είχε print το πορτρέτο της Μόνα Λίζα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ