Διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης αποχαιρετούν τον Δημήτρη Κοντομηνά - Τσιμτσιλή, Σρόιτερ, Μικρούτσικος (φωτό & βίντεο)

«Έζησε τη ζωή του στα κόκκινα»

Διάσημα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρετούν τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου.

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία την οποία και συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Έζησε τη ζωή του στα κόκκινα. Δούλεψε σκληρά αλλά και απόλαυσε τις χαρές του πλούτου του. Έκανε deals που άλλοι δεν τολμούσαν να σκεφτούν. Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός. Του χρωστάω. Καλό ταξίδι Πρόεδρε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από πλευράς της έγραψε στο Instagram: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν δυναμικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος και πολυταξιδεμένος. Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη που κράτησε δυόμιση χρόνια. Προσωπικά του είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω το ταξίδι μου στον alpha».

«Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, απο τους τελευταίους αληθινούς τζεντλμεν. Επιχειρηματίας με όραμα, πρωτοπόρος, έγραψε τη δίκη του ιστορία στον χώρο των ασφαλίσεων και του entertainment. Και είχε πάντα μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει. Αντίο Δημήτρη…#κοντομηνας» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε αντίο στον επιχειρηματία μέσα από ένα story του στο Instagram στο οποίο έγραψε: «Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θέλω να σας γράψω μια ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο… Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας…

Μόλις το έμαθε και ενώ δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε πως ότι χρειαστεί το παιδί θα μπει ο ίδιος μπροστά να το κάνουμε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον κουμπάρο του μέσα από την εκπομπή Super Katerina με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας, αλλά και εμβληματικό πρόσωπο στη διαδικασία της τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του. Το κτίριο στο οποίο σήμερα εμείς κάνουμε τις εκπομπές ήταν μία αγορά.

Μάλιστα στην προτροπή του να γίνει το Dream Show από εμένα, ήρθε μετά από λίγο καιρό και μου είπε "αγόρασα ένα κτήμα, θα στήσουμε, θα φτιάξουμε κτίρια κτλ”. Το λέω αυτό επειδή είμαστε μέσα εδώ».

Και συνέχισε: «Ο Δημήτρης που τον έζησα προσωπικά ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες του να ήταν κάπως, αλλά ο ίδιος όταν κάποιος από εμάς τον γνώριζε θα είχε να πει τα καλύτερα.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Εγώ, λόγω προσωπικής υπερηφάνειας, δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή μου για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά. Ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου είπα ότι πρέπει να βρω τον Δημήτρη.

Και τον πήρα στο προσωπικό του τηλέφωνο και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε ότι είναι στο Υγεία, είναι άρρωστος. Τη ρώτησα αν είναι άρρωστος αλλά να μπορώ να τον δω και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει. Μετά έμαθα ότι δεν τον έβλεπε κανείς, παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι. Ο όροφος ήταν κατειλημμένος. Και τουλάχιστον εγώ έμενα με τη γλύκα ότι πέρασε και αυτό το διάστημα, ζει, ζει, ζει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ