Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι ευχές για τα γενέθλια του γοητευτικού αδελφού της - «με κάνεις πάντα να νιώθω ασφαλής» (φωτό)

«Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω» λέει στον Μπόρις

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο γοητευτικός αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικη οποία και ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, στέλνοντάς του τις ευχές της.

«Χρόνια πολλά στον καταπληκτικό αδερφό μου Boris - δρομέα, μαχητή, αδερφό, γιο, καταπληκτικό πατέρα, πιστό φίλο, σεφ… και κάποιον που πάντα με στηρίζει.

Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω και με προστάτεψες σε όλη μου τη ζωή, από τους νίντζα ​​μέχρι τα νυχτερινά κέντρα. Σε ευχαριστώ που με κάνεις πάντα να νιώθω ασφαλής, που μου υπενθύμισες να είμαι απλή, αληθινή και που μου έμαθες τη δύναμη της λέξης «όχι» (και η λίστα με τα καλύτερα)! Χρόνια πολλά αδερφέ ?» έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε μεταξύ άλλων μαζί σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, ενώ η Μπλάτνικ έχει μοιραστεί και ορισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα με τα αγαπημένα της ανίψια.

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ - ο οποίος έφυγε από την ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί - και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπλάνς Μπίερλαϊν

Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης. Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών, ο πατέρας της πέθανε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Μιλώντας πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή Πάμε Δανάη η ίδια είπε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα της:  «Έχασα τον πατερά μου όταν ήμουν επτά ετών,  αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι ένα προσωπικό ταξίδι και μια προσωπική δέσμευση. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για το θάνατο του πατερά μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου.

Η αλήθεια είναι ότι 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα…Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κάνεις δεν μιλούσε γι’ αυτό».

Από την ηλικία των τριών ετών της, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον.Το 2003 αποφοίτησε από αυτό με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ