Kris Jenner: Έχει ένα «Μίνι Μουσείο» στο σπίτι της - Μπορείτε να μαντέψετε με τι; (φωτό)

Είναι σαν ένα μικρό Μουσείο με εξαιρετικό φωτισμό... 

Η Κρις Τζένερ, μητέρα των αδερφών Καρντάσιανς, γνωστή από το ριάλιτι σόου «Keeping Up with the Kardashians» ήταν απασχολημένη με την ανέγερση του σπιτιού των ονείρων της, δωμάτιο του οποίου προκαλεί έκπληξη.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν μια γκαρνταρόμπα αρκετά μεγάλη για όλα τα παπούτσια ή τις τσάντες τους, η Κρις Τζένερ έχει ένα δωμάτιο για τα πιάτα της.

Τα επώνυμα σετ σερβίτσια της παρουσιάστηκαν στον ιστότοπο Poosh της κόρης της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Κρις Τζένερ εδώ και πολλά «χρόνια» συλλέγει τα «διαχρονικά και σπάνια σετ πιάτων και φλυτζανιών».

«Είναι σαν ένα μικρό Μουσείο με εξαιρετικό φωτισμό που περιβάλλει κάθε σετ και δεν υπάρχει κανένα φλιτζάνι τσαγιού ή πιάτο παράταιρο. Πραγματικά ένα έργο τέχνης», όπως αναφέρεται.

Ορισμένες από τις συλλογές προέρχονται από τους οίκους ειδών πολυτελείας Hermès και Gucci και φυσικά τα εγγόνια της παραμένουν εκτός του χώρου αναφέρει το ΑΠΕ. 

Η Κρις Τζένερ μετακόμισε στην έπαυλή της αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία χτίστηκε ακριβώς δίπλα στη νέα κατοικία της κόρης της, Κλόι Καρντάσιαν, στην περιοχή Χίντεν Χιλς, στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι θαυμαστές της είχαν μία πρώτη άποψη όταν δημοσίευσε φωτογραφίες από γεύμα της με την γκουρού του lifestyle και επιχειρηματία, Μάρθα Στιούαρτ.

Φωτό από Poosh/@ivansocal

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ