Made in Greece η aeolis: Καλλυντικά από 41 βότανα & φυτά της ελληνικής γης - H καλαίσθητη συσκευασία τους (φωτό)

Εκχυλίσματα από 41 διαφορετικά φυτά όπως βιολογικό θυμάρι, λάδι ελιάς, αμύγδαλο, βαλσαμόχορτο, ρόδι κ.α. αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίνουν μία σειρά από κρέμες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που ενισχύουν την προστασία του δέρματος και του χαρίζουν σφριγηλότητα και λάμψη.

Η aeolis συστάθηκε από ανθρώπους που μοιράζονταν κοινές οικολογικές αξίες και που ήδη ήταν καταξιωμένοι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σε όλα τα διαφορετικά τμήματα της αλυσίδας παραγωγής φυτικών καλλυντικών.

 

Με κοινό όραμα να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα στην πιο αγνή τους μορφή έχουν κατορθώσει σήμερα να κάνουν γνωστή την εταιρεία τους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Η.Π.Α., Ελβετία, Φιλανδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία συστάθηκε από ανθρώπους που μοιράζονταν κοινές οικολογικές αξίες και που ήδη ήταν καταξιωμένοι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σε όλα τα διαφορετικά τμήματα της αλυσίδας παραγωγής φυτικών καλλυντικών.

 

 

 

 

''Με κάθε νέο προϊόν προσπαθούμε να δημιουργούμε μια προηγμένη καλλυντική σύνθεση από Ελληνικά βιολογικά βότανα, να τη παντρεύουμε με τα αρώματα της Ελλάδας και να τη συσκευάζουμε έτσι ώστε να είναι διακριτή η μεσογειακή φινέτσα και το ξεχωριστό στυλ'', είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Κριτσωτάκης. 

 

Η aeolis απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές με αυξημένη οικολογική συνείδηση που αναζητούν φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας χωρίς επιβλαβή πρόσθετα όπως χρωστικές, parabens, SLS, SLES, GMO κλπ.

Δείτε περισσότερα και κάντε τις αγορές σας στο aeolisskincare.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ