Που θα πάτε την 25η Μαρτίου; - Εξερευνήστε τα μαγευτικά Ιωάννινα με το Ι.Χ. σας - Ώρα για εξόρμηση!

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες....

Ένα οροπέδιο, μία λίμνη και ένα Νησί στη σκιά των χιονισμένων βουνοκορφών που προστατεύουν την πόλη: Ιωάννινα… «πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα». Κέντρο πολιτισμού, τεχνών και εμπορίου. Η απόλαυση για τον επισκέπτη αρχίζει πολύ πριν προσεγγίσει τον προορισμό του. Τα τοπία, είναι μοναδικά.

Η Ήπειρος είναι μοναδική. Είτε επιλέξει κανείς να προσεγγίσει την πρωτεύουσά της από τον νότο, είτε από ανατολικά (Εγνατία Οδός). Μοναδική είναι και η εμπειρία της άφιξης και της αναχώρησης με αεροπλάνο. Αρκεί να έχετε ζητήσει θέση με παράθυρο.

manessistravel

Το Ξενοδοχείο Ορόσημο των Ιωαννίνων Epirus Palace Congress & Spa εμφανώς ανανεωμένο, αποτελεί την Ιδανική Επιλογή. Με στυλάτο Lobby, 200 πολυτελή Δωμάτια & Σουίτες, ανακαινισμένες Συνεδριακές Αίθουσες, μοναδικοί χώροι για φαγητό και ποτό, ένα σύγχρονο Play Room, ένα ατμοσφαιρικό spa, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή πισίνα των Ιωαννίνων και WIFI μέσω οπτικής ίνας για απίστευτες ταχύτητες στο Internet, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που κάνει το ξενοδοχείο, το απόλυτο σημείο αναφοράς.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κομψή διακόσμηση, άνετο και μοντέρνο και είναι πλήρως εξοπλισμένα με επώνυμα είδη περιποίησης μπάνιου, δορυφορική τηλεόραση, δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης σε υψηλής ταχύτητας Internet, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πακέτο και τις κρατήσεις

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 126€/ Βραδιά

25η Μαρτίου στο EPIRUS PALACE 5* Deluxe στα Γιάννενα με το Ι.Χ. σας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ