Η πιο british κολεξιόν της Burberry: Ο Ιταλός σχεδιαστής Riccardo Tisci εμπνεύστηκε από το Λονδίνο (φωτό & βίντεο)

Το πρώτο live show του οίκου από την αρχή της πανδημίας

Ο δημιουργικός διευθυντής της Burberry, Riccardo Tisci, παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Central Hall Westminster του Λονδίνου. 

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την εταιρεία streetwear Supreme, ο βρετανικός οίκος μόδας διοργάνωσε μια θεατρική επίδειξη  την Παρασκευή, σηματοδοτώντας το πρώτο show του με παρουσία κοινού, από την αρχή της πανδημίας.

Φωτογραφίες: Instagram 

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, κατάργησε την παραδοσιακή μορφή επίδειξης με το κάσικό catwalk.

 Αντίθετα, τα μοντέλα μπήκαν στον μεγάλο θολωτό χώρο και παρέλασαν μπροστά από ένα μεγαλειώδες όργανο πριν κατευθυνθούν κοινό. Οι καλεσμένοι στάθηκαν ανάμεσα σε μια σειρά από φωτισμένα τραπέζια, ντυμένα με λευκά τραπεζομάντιλα και φίνα πορσελάνη, που τελικά χρησίμευσαν ως βάθρα για να ποζάρουν τα μοντέλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Μια ζωντανή παράσταση από τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Λονδίνου, με παρτιτούρες των Μαξ Ρίχτερ και Μάικλ Νάιμαν, και μια χορωδία εκατοντάδων ατόμων έδωσαν μια ακόμα πιο δραματική διάσταση στο show.

Συνδυάζοντας το urban με τις country αναφορές και τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες ιδέες, η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 ήταν μια γιορτή των «δυαδικών» της βρετανικότητας, σύμφωνα το brand,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Ο Ιταλός δημιουργικός διευθυντής της Burberry Riccardo Tisci εμπνεύστηκε από το Λονδίνο, μια πόλη που ονόμασε «τόπο των ονείρων» και η οποία είναι το σπίτι του διάσμου οίκου, για περισσότερα από 130 χρόνια, αναφέρει το editioncnn.com.

Η χαρακτηριστική καμπαρντίνα και το εμβληματικό μπεζ της μάρκας, εμφανίστηκαν σε πολλές επαναλήψεις μαζί με κομψά κορσέ τοπ, αδύνατα κορμάκια, πλισέ φούστες και πουά φόρεμα.

Την ίδια ώρα είδαμε γυαλιά με αναδιπλούμενους φακούς από τη δεκαετία του 1980 και καπέλα με ενσωματωμένες κορδέλες, που ολοκλήρωσαν διάφορες εμφανίσεις ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων.  Από την κολεξιόν δεν έλειψαν και τα βραδινά φορέματα.

Οι αδερφές Bella και Gigi Hadid περπάτησαν και οι δύο στο show, ενώ ο ηθοποιός Adam Driver εθεάθη στο κοινό μαζί με την Anna Wintour, την Carla Bruni και την Kate Moss.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ