Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 12 τραυματίες από τον βομβαρδισμό κτιρίου κατοικιών στο Κίεβο (φωτό - βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε οκταώροφη πολυκατοικία στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας... 

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκαν και δώδεκα ακόμη τραυματίστηκαν όταν οβίδα έπληξε κτίριο κατοικιών στο Κίεβο σήμερα το πρωί, μετέδωσε η κρατική ουκρανική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικών Αντόν Γκερασένκο, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Ουκρανίας ανέφερε ότι το κτίριο επλήγη γύρω στις πέντε τα χαράματα από ρωσικά πυρά. 

Στον λογαριασμό της στο Telegram η υπηρεσία ανέφερε ότι ένα οκταώροφο κτίριο στη συνοικία Ομπολόν στο βόρειο Κίεβο έγινε στόχος πιθανόν "του πυροβολικού", με αποτελέσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, την οποία έχει θέσει υπό έλεγχο η πυροσβεστική.

Βομβαρδίστηκε το εργοστάσιο κατασκευής των αεροσκαφών Antonov 

Το εργοστάσιο κατασκευής των αεροσκαφών Antonov στο Κίεβο βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

Νέος κύκλος συνομιλιών Ρωσίας - Ουκρανίας

Ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, θα ξεκινήσει στις 10:30 ώρα Κιέβου (και Ελλάδας), δήλωσε σήμερα το πρωί ο Αντόν Γκερασένκο σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ