Made in Greece τα Laouta Natural Products: Κόρη γεωπόνος & μαμά χημικός φτιάχνουν χειροποίητα καλλυντικά με ελαιόλαδο και άγρια βότανα

Αγνά, φυτικά καλλυντικά από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και άγρια βότανα της Ελληνικής φύσης παράγει και προσφέρει στην αγορά η 100% made in Greece Laouta Natural Products.

Όπως προδίδει και το όνομα της εταιρείας όλα της τα προϊόντα είναι φυσικά και παράγονται με υλικά από το οικογενειακό κτήμα «Λάουτα» που διαθέτει η ιδρύτρια της εταιρείας Εύη Λαχανά στην Κάρπαθο.

Τα φυτά και τα βότανα του κτήματος αποτελούν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία προϊόντων περιποίησης του προσώπου και του σώματος που αναζωογονούν τις αισθήσεις και αφήνουν μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας.

Η Εύη Λαχανά ως γεωπόνος και η μητέρα της Καριν Λαχανά ως χημικός, ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και μετά από αρκετούς πειραματισμούς και συνδυασμούς βοτάνων και αρωμάτων μας παρουσιάζουν μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για κάθε ανάγκη του δέρματός μας ανάλογα την εποχή.

Αφορμή για τη δημιουργία των Laouta Natural Products στάθηκε η μητέρα και το χόμπι που είχε αναπτύξει: να μαζεύει φυτά και βότανα από το κτήμα μας στην Κάρπαθο και στη συνέχεια οι δοκιμές που έκανε να φτιάξει σαπούνια με βάση τα βότανα και το ελαιόλαδο.

Έτσι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ξεκινώντας τους «πειραματισμούς» στο κτήμα «Λάουτα», που διαθέτουν στην Κάρπαθο.

Από το 2012, μετά από πολύ έρευνα, σεμινάρια, κόπο και φυσικά την προσθήκη του μπαμπά στην ομάδα δημιούργησαν το brand Laouta, που σταδιακά γίνεται αναγνωρίσιμο και εκτός συνόρων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ