Venus & Serena Williams με προκλητικές ασημί τουαλέτες: Οι πρωταθλήτριες του τένις σε άκρως θηλυκές εμφανίσεις (φωτό & βίντεο)

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των 27ων ετήσιων βραβείων Critics Choice

Η Serena και η Venus Williams περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των 27ων ετήσιων βραβείων, Critics Choice, την Κυριακή.

Οι δύο αδελφές και παγκόσμιες πρωταθλήτριες του τένις, εμφανίστηκαν με προκλητικές ασημί τουαλέτες, από τον οίκο Versace.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα η 40χρονη Serena επέλεξε μια λαμπερή τουαλέτα με ουρά στο πίσω μέρος, ενώ η 41χρονη Venus φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ ντεκοντέ και κοντό σορτσάκι από μέσα.

Η 40χρονη σούπερ σταρ του τένις - που έχει κερδίσει 23 τίτλους Grand Slam στο single - ολοκλήρωσε το look της με διαμαντένια βραχιόλια, δαχτυλίδι και υπέροχα σκουλαρίκια.

Όσο για το μακιγιάζ της, η αθλήτρια τόνισε τα φρύδια της, προσθέτοντας μπρονζέ σκιά στα μάτια και ένα ανοιχτό ροζ κραγιόν στα χείλη.

Η αδελφή της από την άλλη συνδύασε το αστραφτερό σύνολό της με ένα ασημένιο clutch, ψηλοτάκουνα με πλατφόρμα στο ίδιο χρώμα και διαμαντένια κοσμήματα.

Δείτε επίσης: 

 

Να σημειωθεί ότι η ταινία King Richard - που βασίζεται στις ζωές των δύο γυναικών και του πατέρα τους - ήταν υποψήφια στα βραβεία, ενώ η Serena και η Venus ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν το βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στο καστ του Succession, σύμφωνα με την Daily Mail.

Άλλα μέλη του καστ του King Richard που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί ήταν ο Will Smith, ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του, ως τον πατέρα των δύο σούπερ σταρ του τένις, Richard Williams, στην ταινία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ