Οι αδερφές Φεράνι, Κιάρα & Βαλεντίνα κρατούν την κοιλίτσα της Φραντσέσκα - Μόλις αρραβωνιάστηκε (φωτό)

Περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειας... 

Πριν από λίγους μήνες η πασίγνωστη Ιταλίδα Influencer Κιάρα Φεράνι, αποκάλυψε χαρμόσυνα νέα που σχτίζονται με την οικογένειά της: ένα νέο μέλος θα έρθει στην οικογένεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Τη νέα εγκυμοσύνη αποκάλυψε η ίδια, μέσα από μια φωτογραφία της στο Instagram.

Η αδερφή της, Φρανσέσκα και ο αγαπημένος της θα γίνουν γονείς. Σε αυτό το σημείο να πούμε, πως η εγκυμονούσα αρραβωνιάστηκε πριν από μια μέρα και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της, με την πρόταση που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της.

Πρόκεται για τη μία από τις δύο αδερφές της Κιάρα Φεράνι που είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα. Όπως φαίνεται η μεσαία αδερφή της οικογένειας Φεράνι, ακολούθησε το επάγγελμα του μπαμπά της, ο οποίος είναι επίσης οδοντίατρος.

Πριν δύο ημέρες η διάσημη beauty blogger, επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία που κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της αδερφής της, μαζί με την μικρότερη της οικογένειας, την Βαλεντίνα. 

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε: ''Σε περιμένουμε''... 

Αυτό θα είναι το τρίτο μωράκι των πάμπλουτων Φεράνι. αφού η Κιάρα έχει ήδη δύο παιδιά με τον σύζυγό της και τραγουδιστή Fedez, τον Λεόνε Λουσία Φεράνι και την Βιτόρια Λουσία Φεράνι. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ