Νεκρός γιος πλούσιου τραπεζίτη: Βρήκε τραγικό θάνατο για να σώσει την μνηστή του - διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους (φωτό)

Κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ψαρέματος... 

Ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου τραπεζίτη σκοτώθηκε από προπέλα σκάφους, ενώ προσπαθούσε απεγνωσμένα να σώσει την αρραβωνιαστικιά του, κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ψαρέματος στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Juan Carlos Escotet Alviarez — ο 31χρονος γιος του προέδρου της τράπεζας Banesco με έδρα τη Βενεζουέλα, Juan Carlos Escotet Rodriguez — πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου αφού πήδηξε στα νερά περίπου έξι μίλια μακριά από το βόρειο Key Largo ανέφερε η Miami Herald, σύμφωνα με το nypost.com.

Credit: Banesco

Η  Andrea Montero φέρεται να έπεσε από την πρύμνη του σκάφους 60 ποδιών, από το οποίο ψάρευαν, σύμφωνα με το Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα.

 

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο Alviarez βούτηξε στο νερό για να σώσει τη Montero, αλλά χτύπησε αμέσως την προπέλα του σκάφους και βρήκε τραγικό θάνατο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @otorofishing

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Instagram η δημοσιογράφος Angela Oraa, με έδρα τη Βενεζουέλα, η 30χρονη βγήκε από το νερό με ασφάλεια. Η Oraa ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί τον Νοέμβριο.

Ο Escotet Alviarez ήταν ο νεότερος από τους γιους του Escotet Rodriguez, ανέφερε η εφημερίδα El Nacional της Βενεζουέλας. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Alviarez έχει αξία 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

Credit: Banesco

Όπως αναφέρει η Sun η Banesco έχει υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βενεζουέλας, του Παναμά, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας. Η τράπεζα αγόρασε την ισπανική Abanca το 2013 για 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο 31χρονος ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και υπηρέτησε ως διευθυντής της Banesco ΗΠΑ (με έδρα το Μαϊάμι). Είχε επίσης «τεράστια εμπειρία» στην ανάπτυξη ακινήτων σε όλη την περιοχή του Μαϊάμι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ