Δημήτρης Κοντομηνάς: Σε στενό κύκλο το «τελευταίο αντίο» - τραγικές φιγούρες η κόρη & η αδελφή του (φωτό & βίντεο)

Η ταφή του επιχειρηματία έγινε σήμερα στο Ά Νεκροταφείο

Σε στενό κύκλο, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία της οικογένειας, τελέστηκε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία του επιχειρματία, ο οποίος δραστηριοποιείτο στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου, τελέστηκε την Δευτέρα, στο αγαπημένο του νησί την Ύδρα και έγινε επίσης σε κλειστό κύκλο.

]

Σε κλίμα συγκίνησης, σήμερα Τρίτη (15/3)  συγγενείς και στενοί φίλοι του επιχειρηματία, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, με την ταφή να γίνεται στο Ά Νκεροταφείο, όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος.

Τραγικές φιγούρες στην ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά η αδερφή του Κίττυ και η μοναχοκόρη του Μαρία, οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

 

«Αδελφέ μου θα σε αγαπώ πάντα. Η Κίττυ σου» έγραφε το στεφάνι της κ Κοντομηνά η οποία μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε «από τον αδερφό μου θα μου μείνει μόνο η αγάπη του».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ