Απίθανη φωτό! Η μικρούλα κρύφτηκε από το θεόρατο καπέλο του μπαμπά της - τα γέλια της Kate & του William (βίντεο)

Ο Δούκας και η Δούκισσα έδωσαν το παρών στην παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ταξίδεψαν στο Άλντερσοτ της Αγγλίας για να παρευρεθούν στην παρέλαση, που έγινε από τους Ιρλανδούς Φρουρούς του 1ου Τάγματος.

Το 2020 και το 2021 ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έδωσαν το παρών στους εορτασμούς, λόγω της πανδημίας, ωστόσο και οι δύο φάνηκαν χαρούμενοι που επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν εκεί για να λάβουν μέρος σε μια παράδοση που χρονολογείται από τη βασίλισσα Αλεξάνδρα το 1901, αναφέρει το townandcountrymag.com. 

Η 40χρονη royal επέλεξε ένα πράσινο Laura Green coat dress και Lock&Co καπέλο στην ίδια απόχρωση. Φορούσε επίσης μια καρφίτσα σε σχήμα τριφύλλιου που φέρεται να ανήκει στους Ιρλανδούς Φρουρούς. Ο 39χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, από πλευράς του εμφανίστηκε με την επίσημη στρατιωτική του στολή.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Παράλληλα ο φωτογράφος Chris Jackson μοιράστηκε στο Instagram ένα απίθανο στιγμιότυπο, στο οποίο βλέπουμε την Δούκισσα και τον σύζυγό της να γελούν, καθώς λενα αξιωματούχος έχει βάλει το καπέλο του στο κεφαλάκι της κόρης του, με αποτέλεσμα το παιδάκι να έχει κρυφτεί εντελώς!

 

 

«Λάτρεψα αυτή τη στιγμή σήμερα κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Άγιου Πατρίκιου στο Aldershot. Μια τρυφερή στιγμή για τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge ενώ ο Lieutenant Colonel Rob Money έβαλε το καπέλο στην κόρη του Gaia Money» έγραψε ο Jackson στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ