Οι ερωτικές προβλέψεις (21-27/3) για τα 12 ζώδια: Θετικό και αισιόδοξο το ξεκίνημα της εβδομάδας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Έχουμε ήδη μπει στη σεζόν του Κριού και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον επίσημο ερχομό της Άνοιξης. Σιγά-σιγά λοιπόν θα αρχίσουμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί μέσα στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε μεγαλύτερη σιγουριά για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή να τολμήσουμε επιτέλους το επόμενο βήμα που τόσο πολύ φοβόμασταν.

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και θετικό, αφού στις 21/03/2022 ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αυτή η συνάντηση θα φέρει όμορφες συζητήσεις, συναντήσεις, όπως επίσης και ευκαιρίες για νέες, ρομαντικές γνωριμίες. Στις 22/03/2022 ο Άρης θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία συνδέεται άμεσα με απρόοπτα γεγονότα και δεν αποκλείεται να μας φέρει αντιμέτωπους με έντονες αντιδράσεις και συμπεριφορές οι οποίες θα μας σοκάρουν. Στις 23/03/2022 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα γλυκάνει το κλίμα και μας βοηθήσει να μπούμε στη θέση του άλλου και να δείξουμε κατανόηση.

Από την άλλη βέβαια, είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε μέσα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να λάβουμε αντιφατικά μηνύματα από τους άλλους, τα οποία θα δημιουργήσουν σύγχυση στο μυαλό μας. Η εβδομάδα κλείνει με τον Ερμή να εγκαταλείπει το διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων και στις 27/03/2022 να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τις 11/04/2022.

Για το επόμενο διάστημα λοιπόν η επικοινωνία μας θα γίνει πιο άμεση και ειλικρινής και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε όλα όσα κρατούσαμε τόσο καιρό μέσα μας.

Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε τις σκέψεις και να μετριάσουμε τον παρορμητισμό μας, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι μας ή να χάσουμε το δίκιο μας στην προσπάθεια μας να πείσουμε τους άλλους για τη δική μας οπτική.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη συνάντηση Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 21/3, μια άκρως ευνοϊκή όψη η οποία έρχεται σαν από μηχανής θεός για να σας υπενθυμίσει ότι η φαντασίωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα και δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας στο όνειρο. Θα έχετε την υποστήριξη του συντρόφου σας ή ενός ατόμου που δεν το περιμένετε, αλλά θα μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας απέναντι στους άλλους και να εξωτερικεύσετε όλα όσα νιώθετε.

Στις 22/3 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν αποκλείεται να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη ή κάποιο συνταρακτικό νέο που θα κλονίσει τις κοινωνικές σας επαφές.

Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να σας αποκαλύψει κάτι το οποίο θα σας αναστατώσει. Στις 23/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και σας καλεί να αφεθείτε στο συναίσθημα.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά τώρα, επομένως μην προσπαθήσετε να κάνετε κουβέντες και να βγάλετε συμπεράσματα που βασίζονται στη λογική. Αν αισθάνεστε ότι το μυαλό σας βρίσκεται σε σύγχυση και δεν μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, τότε η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από την Κυριακή 27/3 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το τοπίο.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να πείτε όλα όσα σκέφτεστε και γενικώς θα γίνετε πιο αυθόρμητοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και να μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σύνοδοι του Ερμή με τον Δία και τον Ποσειδώνα, στις 21/3 και στις 23/3 αντίστοιχα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στους φίλους και στις κοινωνικές σας επαφές. Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν όλη τη διάθεση να σας υποστηρίξουν και να βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο θετικά και αισιόδοξα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσω μιας παρέας ή ενός κοινού φίλου, η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας υπενθυμίσει ότι τελικά εκεί έξω υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Ωστόσο στις 23/3 θα πρέπει να προσέξετε, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται σε αυτά που λέτε στους άλλους.

Στις 22/3, το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο θα σας δημιουργήσει ένταση και αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Μείνετε μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και μην κάνετε το λάθος να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς μέσα στο σπίτι και στη σχέση σας. Την Κυριακή 27/3, ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Κριού, σε ένα πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε μια ανασκόπηση και έναν απολογισμό και θα έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22/3 έρχεται για να φέρει ανατροπές και για να σας αιφνιδιάσει, αφού οι εξελίξεις στα συναισθηματικά σας μπορεί να μην είναι αυτές που περιμένατε.

Εάν είστε αδέσμευτοι-ες και θεωρούσατε ότι βρήκατε κάτι ιδανικό, ίσως η στάση του άλλου να σας κάνει να αναθεωρήσετε. Εάν βρίσκεστε μέσα σε έναν γάμο ή μια σχέση, τότε θα πρέπει να βάλετε και οι δύο νερό στο κρασί σας εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι με τα πιστεύω σας και να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στην άποψη του συντρόφου σας, ακόμα κι αν είναι εντελώς αντίθετη από τη δική σας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού την Κυριακή 27/3. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα ανανεωθεί και πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας κατανοούν και σας ενώνουν κοινές απόψεις, ιδέες και πεποιθήσεις ή να κάνετε ενδιαφέρουσες κουβέντες από το διαδίκτυο. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα άτομα από τον περίγυρο σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ