Kate Middleton & πρίγκιπας William έδειξαν τις ικανότητές τους στο χορό! - Νέες φωτό & βίντεο από την Καραϊβικη

Το Floral φόρεμα και τα μπλε σκουλαρίκια της Δούκισσας

Το Μπελίζ είναι η πρώτη στάση της περιοδείας που κάνει η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William στην Καραϊβική.

Υπενθυμίζδεται ότι το royal ζευγάρι έφτασε στην χώρα των 430.191 κάτοικων, το Σάββατο, με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να επιλέγει για το ταξίδι της ένα δαντελένιο ταγιέρ σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα.

Τώρα όμως έχουν δει το φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες και βίντεο! Κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο παραθαλάσσιο χωριό Χόπκινς, την Κυριακή, ο γιος του διαδόχου πρίγκιπα Καρόλου και η μητέρα των τριών παιδιών τους, έδειξαν τις ικανότητές τους στον χορό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20

Σημειώνεται ότι η Kate και ο William εκπροσωπούν την γιαγιά του πρίγκιπα, βασίλισσα Ελισάβετ και αναμένεται να ταξιδέψουν ακόμα στην Τζαμάικα και τις Μπαχάμες, καθώς σηματοδοτούν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έτος της μονάρχη, που γιορτάζει τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Στο χωριό λοιπόν το ζεύγος βρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της κοινότητας Garifuna, όπου συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, χορεύοντας "punta" (έναν τοπικό χορό) και δοκιμάζοντας παράλληλα Hudutu - ένα παραδοσιακό γεύμα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε επιλέξει ένα floral φόρεμα Tory Burch, σε μπλε χρώμα - όπως και η σημαία της χώρας που επισκέφτηκαν - συνδυασμένο με σκουλαρίκια στην ίδια απόχρωση και nude εσπαντρίγιες.

Μάλιστα ο 39χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και μελλοντικό βασιλιάς της χώρας - είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του - χόρεψε μαζί με μια 57χρονη ντόπια, την  Λόρα Κάτσο.

«Είναι ένα καταπληκτικό ζευγάρι και θα θέλαμε να έρθουν ανά πάσα στιγμή με τα παιδιά τους Σάρλοτ, Τζορτζ και Λούις», είπε στο People, η Κάτσο, η οποία και βοήθησε στην οργάνωση της επίσκεψης.  «Ξέρουν πραγματικά πώς να χορεύουν... δεν χρειαζόταν να τους διδάξω. Είναι τόσο καλοί σε αυτό. Ήταν εξαιρετικοί» πρόσθεσε.

«Ήταν καταπληκτικό. Ήταν πολύ το βα βγάλω έναν πρίγκιπα να χορέψει και να του κρατάω το χέρι» θα πει η 15χρονη Vkeveen Martinez, μια από τις έφηβες που συμμετέχει στο χορευτικό συγκρότημα Light of Hopkins.

Παράλληλα τους ρώτησε πως είναι να ζεις σε ένα κάστρο με τον William να απαντά:  «είναι δύσκολο - η γιαγιά μου μένει εκεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ