Πωλείται 7,5 εκατ. η έπαυλη της Brooke Shields - Εκεί έμεναν ο Ben Affleck & η Jennifer garner

Έμεινε σε αυτό το σπίτι για πάνω από 2 δεκαετίες... 

Η Brooke Shields αποχαιρετα την έπαυλη, στην οποία έμενε για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Η 56χρονη ηθοποιός πούλησε το σπίτι της στο Pacific Palisades έναντι 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού το αγόρασε για πρώτη φορά πριν από 25 χρόνια, όπως επιβεβαιώνει το PEOPLE.

CREDIT: ADRIAN ANZ

Η Shields αγόρασε το σπίτι των 5. 345 τετραγωνικών μέτρων για 3,25 εκατομμύρια δολάρια το 1997, ενώ ήταν παντρεμένη με τον θρύλο του τένις Andre Agassi, σύμφωνα με το Variety.

Στο παρελθόν είχε καταχωρήσει την κατοικία προς ενοικίαση το 2015 για 30. 000 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, και αργότερα, το 2018, για 25. 000 δολάρια, σύμφωνα με το Architectural Digest.

CREDIT: ADRIAN ANZ

Μερικοί από τους πρώην ενοικιαστές της περιλαμβάνουν τον Ben Affleck και την Jennifer Garner, οι οποίοι έμειναν εκεί όταν ακόμα συζούσαν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους. 

Η Shields έθεσε για πρώτη φορά το σπίτι της προς πώληση τον Αύγουστο του 2021, σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα του Dirt.

CREDIT: ADRIAN ANZ

Το σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και πεντέμισι μπάνια, το οποίο χτίστηκε το 1982, διαθέτει φαράγγι και θέα, καθώς και τρία πλήρη επίπεδα με ξύλινα δάπεδα από έλατο Ντάγκλας και φωτεινά λευκά ταβάνια σε όλους τους χώρους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ