Η Αθηνά Οικονομάκου για ψώνια στην Αθήνα με στυλάτο look - το δερμάτινο παντελόνι, το καρό παλτό (φωτό)

Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, που έκανε τα ψώνια της, φορώντας ένα στυλάτο σύνολο.

Η βροχερή μέρα δεν εμπόδισε την ηθοποιό και influencer, η οποία ήταν κατάλληλα εξοπλισμένη, παίρνοντας μαζί της την ομπρέλα της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες φόρεσε ένα φαρδύ δερμάτινο παντελόνι, σε καμηλό χρώμα, το οποίο και συνδυάσε με ένα ζεστό καρό, μακρύ παλτό.

Σημειώνεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου αναμένεται να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του show του ΣΚΑΪ «The Masked Singer» με την ίδια να λέει σχετικά με το νέο της επαγγελματικό βήμα στο «Love It»:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη το γνωρίζω το κόνσεπτ από το αμερικάνικο show. To πιστεύω πολύ και μάλιστα είμαι μαζί με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε. 'Επαιξε ρόλο η συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά.

Αισθάνθηκα ασφάλεια με το κόνσεπτ, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές. Είμαι έτοιμη να αποχωριστώ για λίγο τα παιδιά μου γιατί είναι συγκεκριμένα τα γυρίσματα και συγκεκριμένες οι ώρες. Πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω στη φάση της ζωής μου που είμαι τώρα».

Ακόμα αναφέρθηκε στον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχει δύο παιδιά τον Μάξιμο (4 ετών) και Σιέννα (9 μηνών). «Ο Φίλιππος με στηρίζει σε ότι και αν κάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις είδαμε μαζί το αμερικάνικο show, ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε συγκεκριμένα, αυτό θα το κάνεις» είπε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ