Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα - Κρεμάστηκε με σεντόνι

Ήταν μόνος του στο κελί το οποίο ήταν κλειδωμένο. 

Νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας όπου κρατούνταν βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός ο οποίος είχε σκοτώσει τον 7χρονο γιο της συντρόφου του το 2017 στην Κυψέλη και συνελήφθη πέντε χρόνια μετά ενώ μετέφερε το τελευταίο διάστημα τα οστά του παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη.

Ο 33χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με σεντόνι στις 15:30 την Τρίτη 22/03 από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που άνοιξαν τα κελιά για τον προαυλισμό των κρατουμένων .

Ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία καθώς ήταν μόνος του στο κελί το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Για το συμβάν διεξάγεται έρευνα.

 

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη»

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες».

Αυτά είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Πολωνός.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο "τάφο" με τούβλα στο δώμα. Οταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος».

EUROKINISSI

Ο καθ' ομολογίαν δράστης νοίκιασε αργότερα ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη και τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα σε δύο μαύρες σακούλες σε εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε μέσα σε έναν καναπέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ