H Kate Middleton μας έχει το απόλυτο μυστικό για την skincare ρουτίνα μας - Και είναι super οικονομικό! (φωτό)

Aς το προσθέσουμε και στην δική μας ρουτίνα... 

Είναι μια πολυάσχολη μητέρα τριών παιδιών, αλλά όποτε τη βλέπουμε, η Κέιτ Μίντλετον δείχνει απολύτως αψεγάδιαστη, με λαμπερή επιδερμίδα και κανένα σημάδι γήρανσης. Πώς το κάνει; 

Βέβαια, ένα μέρος από αυτό οφείλεται στην καλή διατροφή και την άσκηση, αλλά όσον αφορά το κομμάτι της περιποίησης της, η Δούκισσα έχει ένα πρακτικό κόλπο στο μανίκι της και είναι ένα hack που μπορεί να ακολουθήσει κάθε άτομο με οποιοδήποτε τύπο επιδερμίδας.

Και το καλύτερο είναι το γεγονός πως είναι super οικονομικό και ούτε θα χρειαστεί να αφιερώσετε ώρες για να καθίσετε με μια μάσκα στο πρόσωπό σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα face flannel σύμφωνα με το Hello.

Ané double-sided muslin face cleansing cloths three-pack, £14.36 / $17.95, Amazon

SHOP NOW

Ναι, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεστε. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι οπαδός του καθαρισμού του προσώπου της με μια πετσέτα στο τέλος της ημέρας. Είναι κάτι που μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας. 

Στην πραγματικότητα, η μακιγιέζ της ημέρας του γάμου της, Arabella Preston, επιμένει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και τη βρωμιά από το δέρμα σας και να κάνετε απαλή απολέπιση και είναι πολύ προτιμότερη από οποιαδήποτε μηχανοκίνητη βούρτσα καθαρισμού - ή από τα χέρια σας.

Και σίγουρα εμπιστευόμαστε τη γυναίκα που έκανε την Κέιτ να δείχνει τόσο λαμπερή την σημαντικότερη ημέρα της ζωής της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ