Ο Τάκης Ζαχαράτος εντυπωσίασε με τους «Strangers in The night» στο Παλλάς: Η παράσταση για τα 20 χρόνια του Life Line (φωτό & βίντεο)

Έδωσε για μια ακόμα φορά τον καλύτερο του εαυτό

Η μοναδική φιλανθρωπική παράσταση Strangers in the Night διοργανώθηκε για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas κι έχει σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, έδωσε για μια ακόμα φορά τον καλύτερο του εαυτό την Τρίτη 22 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς. Ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer, εντυπωσίασε παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του.

Το παρών στη εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου, Ντέμη και Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Ψινάκης, Κατερίνα Καινούργιου, Έμυ Λιβανίου, Δανάη Παππά, Νανά Βενέτη και Nigel Dean.

 

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμμετοχή σας στην φιλανθρωπική μας πρωτοβουλία. Η ανταπόκριση σας ήταν συγκινητική και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε δωρεές για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Σωματείου μας» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Inatagram η Lifeline Hellas.

Η Άλκηστις Πρίνου, η  Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης LifeLine Hellas, από πλευράς της δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από την λαμπερή βραδιά, αλλά και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Λίγα λόγια για την Lifeline Hellas

Η Lifeline Hellas είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας που ιδρύθηκε στην Αθήνα.

Η πριγκίπισσα  ίδρυσε την ανθρωπιστική οργάνωση Lifeline το 1993 στο Λονδίνο και στη συνέχεια στην Αθήνα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, οι οποίοι συνεργάστηκαν με το ίδρυμα του «Ιδρύματος HRH Crown Princess Katherine Foundation» στο Βελιγράδι.

Η Lifeline Hellas παρέχει υποστήριξη μόνο στην Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δύσκολης κατάστασης τώρα με την υποστήριξη όλων των γραφείων της Lifeline. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες των οργανισμών είναι η προσφορά ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η υποστήριξη παιδικών ιδρυμάτων.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ