Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προσέλαβε 18χρονη για νταντά των παιδιών του & την βίασε - Μια σύλληψη

Η νεαρή κοπέλα βίωσε στα χέρια του, τον απόλυτο εφιάλτη... 

Μια νέα φρικτή υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνελήφθη από τις Αρχές ένας 31χρονος, ο οποίος βίασε 18χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος, μέσω αγγελίας στο Facebook, ζητούσε νταντά για τα παιδιά του. Στις 20 Μαρτίου πήγε για δουλειά στο σπίτι του μία 18χρονη. Εκείνος τότε της επιτέθηκε και με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ