Η Kate Middleton με ονειρική σατέν τουαλέτα: Έκλεισε λαμπερά την περιοδεία - τα σικάτα outfits της (φωτό & βίντεο)

Έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι Μπαχάμες ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, στην Καραϊβική, με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να κάνει μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Baha Mar Resort.

Να σημειωθεί ότι το ζεύγος βρέθηκε προηγουμένως στο Μπελίζ και την Τζαμάικα, ενώ  ταξιδεύουν με αφορμή τον εροτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, που σηματοδοτεί τα 70 της χρόνια στον θρόνο.

Στο λαμπερί δείπνο λοιπόν, η Kate φόρεσε μια απίθανη τουαλέτα της Βρετανίδας σχεδιάστριας, Phillipa Lepley, η οποία δημιουργεί κυρίως νυφικά και ενδύματα για γάμους.

Photo: Instagram

Η Δούκισσα συνδύασε το γαλάζιο φόρεμά της με ένα μπλε σατέν τσαντάκι  της Lulu Guinness, αξίας 225 λιρών, σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημένιες γόβες στιλέτο και κοσμήματα της πολυτελούς γαλλικής μάρκας Van Cleef & Arpels, τα οποία μαζί υπολογίζεται ότι κοστίζουν περίπου 13.000 £.

Το κολιέ και τα σκουλαρίκια είναι από τη συλλογή Magic Alhambra.






Ο γιος του διαδόχου, πρίγκιπα Κάρολου, φόρεσε από πλευράς του ένα μπλε βελούδινο σακάκι και παπιγιόν. 

Η Kate και ο William είχαν επίσης την ευκαιρία να μιλήσουν με τη νικήτρια του Miss Bahamas World 2021, Sienna Evans, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα στον 70ο διαγωνισμό Μις Κόσμος την περασμένη εβδομάδα στο Πουέρτο Ρίκο.

Νωρίτερα οι royals περπάτησαν κατά μήκος του κόλπου Montagu στο New Providence και συνομίλησαν με ψαράδες.

Η Kate φωτογραφήθηκε φορώντας ένα λευκό πουκάμισο πόλο και ένα κρεμ σορτάκι chino, το οποίο συνδύασε με τα λευκά της παπούτσια από το Brand, superga, τα οποία φόρεσε και στο Μπελίζ, ενώ ο William επέλεξε ένα casual μπλε πουκάμισο και ένα μαύρο σορτς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20

Οι γονείς του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, συμμετείχαν παράλληλα σε έναν από τους πρώτους αγώνες ιστιοπλοΐας στις Μπαχάμες από την έναρξη της πανδημίας του Covid.

Ο πρίγκιπας απέπλευσε με ένα εμβληματικό σκάφος, που ονομάζεται Susan Chase, ενώ η Kate επιβιβάστηκε σε ένα σκάφος που ονομάζεται Ants Nest II. Το σκάφος του ήρθε περίπου πέντε λεπτά μπροστά από άλλα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Δείτε μερικές ακόμα από τις εμφανίσεις της Kate στην Καραϊβική

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by welcome ?? (@sedur.re)

Το σικάτο total white σύνολο της Kate Middleton

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Τζαμάικα με μια στρατιωτική τελετή στην οποία παρέλασαν με το ίδιο ανοιχτό Land Rover που χρησιμοποίσαν. σύμφωνα με το Paris Match, στο νησί η βασίλισσα Ελισάβετ Β και ο πρίγκιπας Φίλιππος το 1953.

Φωτογραφίες: EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η Δούκισσα επέλεξε ένα κομψό λευκό φόρεμα με δαντέλα, το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες και ένα μεγάλο καπέλο. Είχε ολοκλήρώσει το Look της με διακριτικά σκουλαρίκια, ενώ ο σύζυγός της φορούσε την επίσημη στρατιωτική του στολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ