Formula 1 - τρομακτικό ατύχημα για τον Μικ Σουμάχερ: Το πρώτο του μήνυμα - διαλύθηκε το μονοθέσιο (φωτό & βίντεο)

Δεν θα αγωνιστεί σήμερα

Οι κατατακτήριες δοκιμές στον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 στην Σαουδική Αραβία σημαδεύτηκαν από την σφοδρότατη σύγκρουση του Μικ Σουμάχερ 

Στη διάρκεια του δεύτερου κύκλου (Q2) των κατατακτήριων δοκιμών, ο νεαρός Γερμανός οδηγός της Χάας και γιος του Μικαέλ Σουμάχερ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με συνέπεια να πέσει με τρομερή δύναμη (με ταχύτητα 280 χλμ) στις μπαριέρες στην στροφή 12 κι αμέσως να βγει η κόκκινη σημαία.

Η πρόσκρουση ήταν πλευρική κι ο Σουμάχερ βγήκε μετά από λίγο από το μονοθέσιό του έχοντας τις αισθήσεις του, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ιατρείο της πίστας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Τζέντα για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που το αυτοκίνητο της Haas καταστράφηκε ολοσχερώς, σε βαθμό που οι άνθρωποι της πίστας δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ για να το φορτώσουν στο γερανό, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως έγινε γνωστό ο Γερμανός "πιλότος" της Haas δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ή, άλλο πρόβλημα και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μην δώσει το παρόν στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, σήμερα Κυριακή. Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ομάδα του "για την αποφυγή αμφιβολιών, θα έχουμε μόνο ένα αυτοκίνητο στην κούρσα".

«Γεια σε όλους. Ήθελα να πω πως είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης. Το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί» έγραψε στο πρώτο tweet που έκανε, μετά το ατύχημα ο Μικ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ