Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 28/3 - 3/4: Τεστ αντοχής για τις σχέσεις - η Νέα Σελήνη μας ανεβάζει το ηθικό

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο τη Δευτέρα 28/03/2022, μια όψη η οποία λειτουργεί σαν ένα τεστ αντοχής για τις σχέσεις μας.

Θα δυσκολευτούμε να εκφράσουμε το συναίσθημα, τη στοργή και το ενδιαφέρον μας στους άλλους και δεν αποκλείεται να νιώσουμε μοναξιά, αποξένωση ή ακόμα και ψυχρότητα.

Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων και μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να πλήξουν την αυτοεκτίμηση σας.

Ο μήνας Απρίλιος έρχεται δυναμικά με μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού την Παρασκευή 01/04/2022, ένα φεγγάρι το οποίο είναι εδώ για να μας ανεβάσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και να μας κάνει πιο τολμηρούς και αποφασιστικούς στα ερωτικά ζητήματα.

Είναι η ώρα λοιπόν να θέσουμε νέους στόχους, να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες και γενικώς να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας.

Θα νιώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να εξαρτόμαστε από άλλους, αφού μπορούμε πλέον να στεκόμαστε στα πόδια μας και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας δώσει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε τη σχέση με τον εαυτό μας και να βάλουμε σε πρώτο πλάνο τα θέλω και τις επιθυμίες μας. Τ

ην επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 02/04/2022, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, μας παροτρύνει να μην διστάσουμε να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να βγάλουμε την αλήθεια μας προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι σκληρή για κάποιους.

Ο Χείρωνας συμβολίζει ένα βαθύ τραύμα το οποίο καλούμαστε τώρα να εκλογικεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε. Όποιες κι αν είναι οι αδυναμίες και τα τρωτά σημεία του καθενός, είναι στο χέρι μας να τα μετατρέψουμε όλα αυτά σε δύναμη και νέα γνώση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ένα φεγγάρι το οποίο έρχεται για να φέρει επιτέλους την Άνοιξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τα σκοτάδια και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε και να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείξετε τις αληθινές σας προθέσεις χωρίς κανέναν δισταγμό. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή μαζί του.

Με τον Ήλιο, τη Σελήνη, αλλά και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, το μόνο βέβαιο είναι ότι εσείς ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού αυτές τις ημέρες. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε έναν γάμο ή μια σχέση, τώρα θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αρκεί να μην υποχωρήσετε και να βρείτε το θάρρος να τις εκφράσετε.

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα το Σάββατο 2/4 θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά για ένα ζήτημα το οποίο σας έχει πληγώσει, κάτι που θα σας απελευθερώσει και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να εκφράσετε όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κινητικότητα στο ζώδιο του Κριού αυτές τις ημέρες, είναι αλήθεια ότι εσείς οι Ταύροι βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε την ησυχία σας και δεν έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε ή να ανοιχτείτε στο ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή 1/4 στον Κριό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματα σας και να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που έχει κάνει τον κύκλο της ή δεν έχει να σας προσφέρει πλέον κάτι καινούριο.

Καλείστε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο λάθη του παρελθόντος και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που σας ταλαιπωρούν ή δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να μείνουν στη ζωή σας.

Στις 2/4, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Χείρωνα θα σας βοηθήσει να επουλώσετε κάποια τραύματα που κουβαλάτε και να αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες που σας κρατάνε δέσμιους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε έναν απολογισμό, αφού αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αποδεχτείτε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις και να τα βρείτε σε πρώτη φάση με τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ημέρα της πρωταπριλιάς στο ζώδιο του Κριού, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Οι φιλίες και οι κοινωνικές σας επαφές βρίσκονται στο επίκεντρο, επομένως μην διστάσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας μέσω διαδικτύου ή μέσω κοινών γνωστών και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά με τους άλλους.

άν είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε τώρα να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον από κοινού. Στις 2/4, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια μέσα στη σχέση σας, ακόμα κι αν ο τρόπος σκέψης σας είναι εκκεντρικός ή σοκάρει το ταίρι σας.

Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι συμμερίζονται το όραμα σας και έχουν όλη τη διάθεση να σας υποστηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Η συμμετοχή του Χείρωνα σε αυτή τη σύνοδο θα σας βοηθήσει να απαλύνετε ένα τραύμα με τη βοήθεια ενός φίλου ή μιας σημαντικής συζήτησης η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα σας απελευθερώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3, μια αρκετά απαιτητική όψη η οποία χρειάζεται προσοχή. Είναι πολύ πιθανό η στάση του συντρόφου σας να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να φοβάστε να ανοιχτείτε. Ίσως νιώσετε ότι ο άλλος δεν ανταποδίδει τα συναισθήματα σας ή ότι προσπαθεί με κάποιο τρόπο να κρατήσει απόσταση από εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας, παρά να εμπλακείτε σε επιφανειακά φλερτ.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ προσωπικά το καθετί και μην εστιάζετε μόνο στα αρνητικά της κάθε κατάστασης. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να εγκαινιάζει τον μήνα Απρίλιο, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην καριέρα σας, τους στόχους και στην κοινωνική σας εικόνα.

Θα πρέπει όμως όσο μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή, γιατί διαφορετικά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα και μπορούν να σας αποσυμπιέσουν από την ένταση της καθημερινότητας και όχι να σας φορτώνουν με μεγαλύτερη ένταση και άγχος.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσάς, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/3 αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να αισθανθείτε απομονωμένοι αυτές τις ημέρες και να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν καταβάλλει αρκετή προσπάθεια για να έρθει πιο κοντά σας. Είναι βέβαια εξίσου πιθανό εσείς οι ίδιοι να έχετε ψυχρανθεί για κάποιο λόγο και να προτιμάτε να μείνετε λίγο μόνοι σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγει και να κάνει νέες γνωριμίες εάν δεν νιώθετε αυτή την ανάγκη. Από την άλλη, εάν ξεκινήσετε τώρα μια καινούρια σχέση, θα έχει πολύ γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αποστασιοποιηθείτε ή για να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, αφήνοντας για λίγο το συναίσθημα στην άκρη.

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού την Παρασκευή 1/4, έρχεται για να αλλάξει αυτό το βαρύ σκηνικό. Αυτό το φεγγάρι θα σας χαρίσει αισιοδοξία, ενέργεια και μια διάθεση να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και γενικώς για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ