Royal γάμος! Ο πρίγκιπας Josef-Emanuel του Λιχτενστάιν παντρεύτηκε στην Κολομβία - το νυφικό της socialite (φωτό & βίντεο)

Ο 32χρονος προέρχεται από δύο βασιλικές οικογένειες

Ο πρίγκιπας Josef-Emanuel του Λιχτενστάιν παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην Κολομβία, την πατρίδα της συζύγου του.

Ο 32χρονος royal, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Margaretha του Λουξεμβούργου και του πρίγκιπα Nikolaus του  Λιχτενστάιν, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή, με την socialite Maria Claudia Echavarría Suárez.

 

 

Το μυστήριο τελέστηκε στην  εκκλησία Iglesia de San Pedro Claver, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται έξω από το ναό για «ρίξει» μια ματιά στη νύφη, η οποία είχε επιλέξει για τον γάμο της ένα νυφικό με έξω τους ώμους, κορσέ και λεπτομέρειες από δαντέλα.

Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρρβώνα του τον Ιούλιο του 2021, μετά τον γάμο της πριγκίπισσας Therese του Λιχτενστάιν και του κόμη Cajetan του Toerring-Jettenbach, που είχε γίνει στην Αυστρία.

 

Ο 32χρονος γαμπρός, που φόρεσε ένα κλασικό κοστούμι με μπεζ γιλέκο και γραβάτα, γεννήθηκε στο Βέλγιο και σήμερα είναι 16ος στη σειρά διαδοχής.

Ωστόσο ο Josef-Emanuel, είναι μέλος μιας ακόμα royal οικογένειας, όντας εγγονός του αείμνηστου Μεγάλου Δούκα Jean του Λουξεμβούργου και της Joséphine-Charlotte του Βελγίου - από την πλευρά της μητέρας του.

Ο πρίγκιπας μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε νεαρή ηλικία για να φοιτήσει στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία στο Sandhurst και μετά την αποφοίτησή του εντάχθηκε στην Ιρλανδική Φρουρά.

Προήχθη γρήγορα σε Υπολοχαγός  - σε ηλικία 21 ετών - και επιλέχθηκε να δώσει στη βασίλισσα τη σημαία του συντάγματος του στο Trooping the Colour το 2010. Να σημειωθεί ότι ο παππούς του, Μέγας Δούκας Jean υπηρέτησε με την ομάδα ως Υπολοχαγός στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η νέα σύζυγος του roayl, γνωστή και ως Cloclo, είναι διάσημη socialite της Κολομβίας. Μεγάλωσε στο Μαϊάμι και τη Γενεύη και τώρα έχει την έδρα της στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ