Όσκαρ 2022: Ο τρανς και τα ομόφυλα ζευγάρια - Kristen Stewart, Elliot Page, Wanda Sykes (φωτό & βίντεο)

Οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί

Διάσημοι ηθοποιοί από την LGBTQ κοινότητα, έδωσαν το παρών στη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, συνοδευόμενοι από το άλλο τους μισό.

Ο Elliot Page, ο οποίος γεννήθηκε ώς Ellen Page - εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο σμόκιν με παπιγιόν, ενώ επανενώθηκε με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του από την ταινία Juno (2007), με τους οποίους ανέβηκε μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν το βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Η Wanda Sykes εμφανίστηκε στο red carpet με την σύζυγό της, Alex Sykes, με την οποία είναι παντρεμένη από το 2008.



EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 58χρονη κωμικός και ηθοποιός είχε επιλέξει ένα ολόλευκο κοστούμι, Pamella Roland, συνδυασμένο με μυτερά παπούτσια στο ίδιο χρώμα, ενώ η Alex μια τουαλέτα σε απαλό ροζ.  Ολοκλήρωσε το look της με ένα αστραφτερό κολιέ και σκουλαρίκια.

Η Kristen Stewart συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες εμφανίσεις στα Όσκαρς 2022: Εντυπωσίασαν οι Nicole Kidman, Zoe Kravitz και Zendaya (φωτό & βίντεο)

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 31χρονη ηθοποιός - που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ταινία Spencer - φόρεσε ένα σύνολο από τον οίκο Chanel. Ειδικότερα ήταν ένα πολύ κοντό σορτσάκι συνδυασμένο με μαύρο σακάκι και γόβες στιλέτο.

Δείτε επίσης: Όσκαρς 2022: Οι σταρς με τις χειρότερες εμφανίσεις… με βραβεία στην Billie Eilish και την Serena Williams (φωτό & βίντεο)

Η σεναριογράφος, από πλευράς της επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, με λευκό πουκάμισο, στο οποίο είχε αφήσει ανοιχτά τα κάτω κουμπιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ