Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε μια φωτογραφία από το παρελθόν - μαζί με την μαμά της & την αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Το μήνυμά της για την Γιορτή της Μητέρας

Την Κυριακή 27 Μαρτίου γιορτάζεται στη Βρετανία η Ημέρα της Μητέρας και στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας, στο Instagram, έχει δημοσιευτεί μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ, από τα νεανικά της χρόνια.

Στην εικόνα βλέπουμε την 95χρονη μονάρχη, που φέτος γιορτάζει τα 70 της χρόνια στο θρόνο, μαζί με την μητέρα και την μικρότερη αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

«Εύχομαι σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή της Μητέρας (σ.σ. έτσι είναι γνωστή η Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρεται στην ανάρτηση ενώ έχει προστεθεί ένα emoji τουλίπας. Σύμφωνα με την ανάρτηση η φωτογραφία είναι από το Royal Collection Trust.

Η Ελισάβετ ανέβηκε στο θρόνο το 1952 και αποτελεί τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία.

Γεννημένη ως Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία είναι το πρώτο παιδί του Αλβέρτου, Δούκα της Υόρκης (μετέπειτα βασιλιά Γεωργίου ΣΤ΄), και της συζύγου του Ελισάβετ, Δούκισσας της Υόρκης (μετέπειτα βασίλισσας Ελισάβετ).

 

Ο Κάρολος και η Καμίλα τίμησαν την Ημέρα της Μητέρας

Μήνυμα για την Γιορτή της μητέρας έστειλ και ο γιος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Κάρολος, μέσα από την επίσημη σελίδα εκείνου και της Καμίλα, στο Instagram.

Στην μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε βλέπουμε τον διάδοχο μαζί με τη μονάρχη, ενώ στη δεύτερη την Δούκισσα της Κορνουάλης μαζί με την δική της μαμά.

Φωτογραφίες: Instagram

«Την Κυριακή της Μητέρας, γιορτάζουμε όλες τις Μητέρες στη ζωή μας και σκεφτόμαστε εκείνες που δεν μπορούν να είναι με τις Μητέρες τους σήμερα» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ