Φαντασμαγορική πρεμιέρα της Sarah Jessica Parker & του άντρα της Matthew Broderick στο Broadway - η εμφάνιση που «έγραψε»! (φωτό & βίντεο)

Η τουαλέτα στο «ροζ της Νέας Υόρκης»

Η Sarah Jessica Parker έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick.

Οι δυό τους πάζουν μαζί στο Broadway, στο θεατρικό «Plaza Suite», το οποίο είναι αναβίωση του έργου (1968) του εμβηματικού συγγραφέα Νιλ Σάιμον.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug (@douginuptown)

Πριν φτάσει στο θέατρο η 57χρονη ηθοποιός είχε δώσει μια γεύση στους θαυμαστές της, από το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει πλάτη, ενώ γράφει στην ανάρτηση: «Περιμέντε μέχρι να δείτε και το μπροστινό μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια τώρα. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν αργότερα. Τα λέμε στην Σουίτα 719».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το φουστάνι της Parker είναι μια δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή και φίλου της ηθοποιού Prabal Gurung. Η πρώτη στρώση είναι φτιαγμένη από μεταξωτό κρεπ σατέν, σε ένα χρώμα που περιγράφεται ως το «ροζ της Νέας Υόρκης», σύμφωνα με ανάρτηση που έχει κάνει ο σχεδιαστής.

Από πάνω ένα διαφανές λευκό ύφασμα διακοσμημένο με χειροποίητα κεντήματα με κρύσταλλα, πούλιες και χάντρες, δίνει ένα ακόμα πιο ρομαντικό τόνο στο ήδη εντυπωσιακό φουστάνι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tour 121 (@tour121of)

Σε άλλη ανάρτηση ο designer θα γράψει: «Για μένα, κανείς δεν αποτελεί την επιτομή της Νέας Υόρκης όπως η Sarah Jessica, με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε ήταν μεγάλη τιμή».Με κάνει πάντα πολύ συναισθηματικό, γιατί μου θυμίζει πόσο τυχερός είμαι.

Γνωρίζω ότι ο κλάδος μας μπορεί να είναι επίπονος και προκλητικός μερικές φορές, αλλά σε τέτοιες στιγμές, είμαι τόσο ευγνώμων που η δουλειά μας μπορεί να είναι πηγή χαράς και αισιοδοξίας για κάποιον. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ευλογημένος νιώθω που μπορώ να δημιουργήσω κάτι όμορφο για μια αγαπημένη μου φίλη».

Τα παιδιά του ζευγαριού στην πρεμιέρα

Ο Broderick από πλευράς του επέλεξε για την πρεμιέρα ένα σκουρόχρωμο κουστούμι, συνδυασμένο με μια λαδί γραβάτα με σχέδια.

Σε μια δημοσίευση που έχει γίνει στην σελίδα Plaza Suite on Broadway διαβάζουμε τα λόγια του 60χρονου ηθοποιού για την σύζυγό του: «Η Sarah είναι υπέροχη ηθοποιός και κωμικός και οι άνθρωποι ίσως να μην γνωρίζουν τις ικανότητές της στη σκηνή. Είναι καταπληκτικό να την βλέπεις και να θυμάσαι πόσο καλή είναι σε αυτό».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1997 και έχει αποκτήσει τον 19χρονο James Wilkie και τις 12χρονες δίδυμες Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodg, που έδωσαν επίσης το παρών στην πρεμιέρα των γονιών τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ