Παρέλαση βασιλισσών & catwalk: Μάξιμα, Λετίσια, Κέιτ με outfits για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσαν οι royals

Η βασίλισσα Ελισάβετ την Τρίτη παρευρέθηκε μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας και άλλους αξιωματούχους στην επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου, που «έφυγε» από την ζωή πέρυσι, λίγο πριν κλείσει τα 100 του χρόνια.

Η μονάρχης έδωσε το παρών μαζί με τον διάδοχό της, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον γιο του Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Παρευρέθηκαν επίσης ξένοι βασιλείς και βασίλισσες, φίλοι του θανόντος, πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, στρατιωτικοί και πάνω από 500 εκπρόσωποι ανθρωπιστικών και άλλων οργανώσεων τις οποίες υποστήριζε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η βασίλισσα Margrethe της Δανίας, ο βασιλιάς και η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, η βασίλισσα Ματθίλδη και ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου, αλλά και η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου, τίμησαν τη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν ακόμα η σύζυγος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, Άννα - Μαρία με τον γιο της πρίγκιπα Πάυλο και  την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariecgreekroyalfamily

Τι φόρεσαν οι royals στο μνημόσυνο

Για την περίσταση η γαλαζοαίματες είχαν επιλέξει κομψά outfits σε πένθιμα ωστόσο χρώματα, όπως το μαύρο, το κυπαρισσί, το γκρι και το μπλέ.

Ξεκινάμε από την Κέιτ Μίντλετον η οποία έφτασε στο Αβαείο συνοδευόμενη από τον άντρα της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζώρτζ, πριγκίπισσα Σάρλον και πρίγκιπα Λούις.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα, σε στυλ 80ς με ζώνη στη μέση και πλισέ φούστα. Είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα μεγάλο καπέλο στους ίδιους τόνους με το φουστάνι της και διακοσμημένο με φτερά.

Συνεχίζουμε με την πάντα κομψή βασίλισσα Λετίσια η οποία επέλεξε ένα cat dress σε κυπαρισσί χρώμα, συνδυασμένο με ένα ασορτί καπέλο, μαύρο τσαντάκι και γόβες.

Η βασίλισσα της Δανίας επέλεξε ένα μαύρο outfit για την περίσταση και ειδικότερα ένα παλτό με ζώνη στη μέση και ασορτί καπέλο.

Η αδελφή της Άννα-Μαρία - η οποία είχε ταξιδέψει στην Δανία για να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της μαζί με τις αδερφές της - ήταν ντυμένη επίσης στα μαύρα, με ένα κολιέ από πέρλες να στολίζει τον λαιμό της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariecgreekroyalfamily

Ανάλογο και το outfit της Μαρί Σαντάλ η οποία «έσπασε» το μαύρο προσθέτοντας λίγο γκρι στο σύνολό της. Είχε ολοκληρώσει την εφάνισή της με ένα heapiece που είχε ένα μαύρο φιόγκο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariecgreekroyalfamily

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας από πλευράς της φόρεσε ένα γκρι φόρεμα με ζώνη συνδυασμένη με μια μαύρη κάπα από κασμίρ, την οποία έχει ξαναφορέσει και ένα μικρό μαύρο καπέλο.

Συνεχίζουμε με την βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου η οποία φόρεσε ένα μαύρο coat dress και ένα εντυπωσιακό κολιέ με πέρλες. Είχει ολοκληρώσει την εμφάνιση με γάντια, καπέλο και μια τσάντα - φάκελο στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της.

Η βασίλισσα Σίλβια εμφανίστηκε με ένα σύνολο σε μπλε τόνους. Ειδικότερα ήταν ένα ταγιέρ με ασορτί εσπάρπα και από μέσα ένα σπρόμαυρο πουκάμισο, σε στυλ Chanel.

Όσο για την Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου, η Μαρία Τερέζα φόρεσε ένα μαύρο παλτό με στρογγυλή λαιμόκοψη, ενώ κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι στο ίδιο χρώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ