Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece τα Ancient Kallos: Φυσικά υφάσματα & περίτεχνα κεντήματα στη νέα φανταστική συλλογή της Λαμπρινής & της Στέλλας Σταύρου

Το brand συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης με τον σύγχρονο σχεδιασμό...

Η αρχαία ελληνική ομορφιά είναι η πηγή έμπνευσης της Ancient Kallos, αλλά και ο «νονός» της, αφού από εκεί προέρχεται και η ονομασία της.

 

Αυθεντικά ελληνικά σύμβολα σε φυσικά υφάσματα και περίτεχνα κεντήματα είναι μερικές από τις λεπτομέρειες του made in Greece brand που εκφράζει μία σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού στοιχείου.

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αναδεικνύει την παραδοσιακή χειροτεχνία που εφαρμόζεται.

 

Η συλλογή Resort Aeolis 2022 για την Άνοιξη/Καλοκαίρι της Ancient Kallos συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης όπως τα αυθεντικά κεντήματα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και δίνει για ακόμη μία φορά το προβάδισμα σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Μάλιστα όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην χώρα μας, ενώ πίσω από  brand  κρύβονται δύο Θεσσαλονικιές αδερφές, η Λαμπρινή και η Στέλλα Σταύρου.

Η Στέλλα, με σπουδές στο χώρο της μόδας, εργαζόταν τα τελευταία 20 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση ρούχων που ιδρύθηκε από τους γονείς τους πριν από 35 χρόνια! 

Η Λαμπρινή με σπουδές στο Πολυτεχνείο διατηρεί 20 χρόνια γραφείο ως πολιτικός μηχανικός και αναλαμβάνει κατασκευές ιδιωτικών έργων και interior design κατοικιών & ξενοδοχείων.

Μπορείτε να δείτε όλες τις απίθανες δημιουργίες της Ancient Kallos στο ancientkallos.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ