Νίκος Ψαρράς: Με την γοητευτική σύζυγό του Έλενα - Στην πρεμιέρα της παράστασης "On Ego"

Είναι μαζί με την σύζυγό του 10 χρόνια.... 

Στην πρεμιέρα της παράστασης "On Ego" σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη στο "Από Μηχανής Θέατρο", βρέθηκε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς με την σύζυγό του, Ελενα Καρακούλη.

Το ζευγάρι που κάνει σπάνια δημόσιες εξόδους, πόζαρε με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό.

Ο Νίκος Ψαρράς και η σκηνοθέτιδα Ελενα Καρακούλη είναι μαζί από το 2012 και έχουν αποκτήσει εναν γιο.

Για την περίσταση ο ηθοποιός επέλεξε ένα ένα μαύρο παντελόνι με ταμπά μπλούζα, την οποία συνδύασε με τα παπούτσια του και μαύρο μπουφάν. Όσο για την γοητευτική σύζυγό του, φόρεσε έκανε ένα white look , το οποίο έσπασε με ένα παλτό σε μπεζ - καφέ χρώμα.

Πριν αρκετό καιρό ο ίδιος είχε δηλώσει: 

«Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ & την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;», αποκάλυψε.

 

 

«Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία & απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ