Ρούλα Πισπιρίγκου: Διέψευσε τις καταγγελίες της αδερφής και τη μάνας της για ξυλοδαρμό - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Εξετάστηκε από ιατροδικαστή...

Διέψευσε την αδελφή της και τη μητέρα της η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατήγγειλαν ότι η 33χρονη υπέστη ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ.

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τη ΓΑΔΑ: ''Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή'' (βίντεο)

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ελήφθη κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

 

 

Η μητέρα της και η αδελφή της κατήγγειλαν ότι έδειραν τη Ρούλα

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν υποστηρίξει ότι οι αστυνομικοί έδειραν την 33χρονη στη ΓΑΔΑ, ζητώντας της να ομολογήσει!

Οι ισχυρισμοί παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η 33χρονη έδειξε στη μητέρα της τις μελανιές στο κεφάλι, στα πλευρά και στα μάτια, με τους καλεσμένους στην εκπομπή να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους, καθώς κανείς δεν έχει δει τις μελανιές αυτές, πέρα από τη μητέρα της.

Η Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τη ΓΑΔΑ: ''Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή'' (βίντεο)

Νωρίτερα, 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για τη σύλληψή της.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το STAR και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, δηλώνει πως δεν αντέχει.
«Αυτό έγινε για να γίνει. Όλο αυτό είναι άδικο», ανέφερε η 33χρονη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε «δεν αντέχω, δεν γίνεται, αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε οι αστυνομικοί. Είναι άδικο».

Στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι της είπε πως όταν κληθεί από την ΕΛ.ΑΣ. «θα πω ό,τι είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα».

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τη στάση αυτή του Μάνου Δασκαλάκη και μετέφερε εν συνεχεία τον διάλογό της, όταν εκείνη του έλεγε «καταλαβαίνεις πού είμαι;» και εκείνος της απαντούσε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και ότι απολύθηκε από τη δουλειά του.

 

«Το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή εμένα δεν με σκέφτεται» είπε στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου προσθέτοντας ότι της είπε ο σύζυγος της «τι θες να πάω φυλακή εγώ και ο πατέρας μου;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ